tirsdag 15. desember 2015

På tide med julekort

Ja, det er absolutt på tide med julekort. Jeg har fått laget endel i varierende størrelser. Og jeg burde egentlig vært ferdig med å skrive dem også, og fått dem postet. Men nei, da. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det en heftig skriveøkt et par seine kvelder/netter. Det ender som oftest med det.

I år har jeg ikke vært helt motivert for å stemple og fargelegge motiv. Og så er det jo greit med litt forandring fra år til år. Og da StudioLight kom med så mange fine motiv, ja så ble det det isteden. Og så var det litt kjekt at jeg fikk brukt litt gamle mønsterark, da de passet best i fargene i motivene. Stemplene jeg har brukt, kommer litt herfra og derfra.Den granbar-punchen er ny av året - hos meg. Trodde ikke jeg hadde bruk for en sånn, men så hadde jeg det likevel. Og synes den gjør seg godt under blomstene. 
Ei lita bjelle lager litt lyd, for mottakere som liker å riste litt på juleposten før de åpner den.


2 kommentarer:

  1. Elegante julekort! Eg er heldigvis ferdig med julekorta og snart ferdig med å skrive også.

    SvarSlett
  2. Så flotte julekort! Stilige og elegante. Den granbarpunchen er veldig fin!
    Jeg er ikke sikker på om jeg er ferdig med julekorta eller ikke. Må prøve å få satt meg ned i morgen og gå gjennom kortene jeg har igjen og lista med hvem jeg skal sende til. Spørs om jeg får dem avgårde før på mandag.
    klem Unni

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...