lørdag 19. desember 2015

Enkle og rene julekort

Selv om jeg som så mange andre lar meg friste og kjøper nye juleark hver høst, så ender det ofte med at jeg bruker av de gamle som jeg allerede har. Som jeg f.eks kjøpte dobbelt eller trippelt av - fordi de var så fine. Eller at jeg har spart på arkene til det "spesielle" prosjektet. På begge kortene har jeg brukt ark fra Pion Design, fra i fjor og året før. Og disse arkene synes jeg er så dekorative i seg selv, så de trenger ikke pyntes noe ekstra. Jeg synes også at det blir renere når jeg stempler teksten rett på arket, istedet for flere panel eller tags. En enkel snøkrystall-charm og hyssing fikk være med. Og så har jeg brukt glitterpenn på selve motivet for å fremheve snøen.
Tusen takk til dere som tar dere tid til å legge igjen en kommentar. ♥  Det er veldig koselig å få tilbakemelding på det en har laget.
4 kommentarer:

 1. Koselege julekort. Pionarka er så lekre at eg synes det er fælt å måtte klippe i dei :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min Irene :)
  Enkle eller ikke....jeg synes disse julekortene var utrolig fine. Det enkle er ofte det beste. Jeg lager skikkelig klin og stæsj noen ganger, men lager like så godt enkelt :)
  Håper du har en fin førjulstid Irene. Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 3. Nyedelige julekort du har lagd. Måtte titte litt nedover i bloggen din nå :)

  SvarSlett
 4. Nydelige julekort! Helt enig i at disse arkene er så fine i seg selv at det ikke trengs masse stæsj på. Jeg synes det er så skummelt å stemple rett på mønsterarkene. Får helt angst, livredd for at det skal bli skjevt eller dårlig trykk. Og siden jeg er så redd for det, da blir det selvsagt det :/ Tryggest å stemple på noe annet for min del ja :)
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...