søndag 31. mai 2015

Til lykke med dagen...

Her i området er det fortsatt tid for konfirmasjoner. Dette er et bestillingskort som satt litt langt inne. En av konfirmantens interesser er fotball. Men da jeg skulle lage kortet, låste det seg helt. Fant ingen motiv eller mønsterpapirer som "ropte på meg". Tenkte som så, at han fikk sikkert flere kort med fotball som tema, da gjorde det sikkert ingenting om jeg lagde mitt annerledes. Så da endte mitt kort slik:
Synes det er moro å lage stående kort. Da trenger jeg heller ikke dekorere begge innsidene. Motiv fra nettet. Stempel fra Kort & Godt.


Enkel innside med plass til å skrive noen velvalgte ord
.
Synes litt synd på de som har konfirmasjoner i dag. Det hadde jo løftet dagen bittelitt om været kunne vært på alles side. I morgen starter første sommermåned. Håper og ønsker at temperatur og vær kan bedre seg nå. Fordi sommeren er kort nok som den er, og vi trenger påfyll av sol og varme alle som en. 


Lag en god dag! ♥


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for fin kommentar på min blogg, ble jo nyskjerrig jeg da så da tittet jeg inn til deg og fant flotte kort. Må nok ta meg bedre tid en annen kveld for her er mer jeg vil se ;)

  SvarSlett
 2. Stiligt kort till konfirmanten! Snyggt motiv och sköna färger!

  SvarSlett
 3. Så stilig konfirmasjonskort! Elegant og kjempeflott!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott kort, og digger at du har brukt et litt annerledes bilde en den tradisjonelle sorte dressen som stikker litt ut av vindu. Selv om den er stilig den også. MEn det her var virkelig helt toppers :-)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...