fredag 3. juli 2015

Babykort

Hadde kjøpt noen ferdig farget og trykte motiv fra Lili of the Valley, og nå måtte jeg bare prøve et motiv på et kort. Og da ble det et babykort. Veldig greit å ha kort liggende ferdig, for plutselig kommer det en ny verdensborger. Tekststempel fra Kort & Godt. Charm fra Korthobby. En av årets "diller" innen scrappe-kort-verdenen er papirsugerør.  Og det måtte jo jeg også prøve.Ellers så må jeg bare innrømme at jeg ikke har scrappet så mye i det siste, som jeg skulle ønske. Men fristelser blir man stadig utsatt for, så jeg har gått til innkjøp av nye ark (og så litt mer forskjellig...) Blant annet med sommerfarger og -motiv. Så den pakken må snarest hentes på Posten så jeg får sett ordentlig hva det er jeg har kjøpt. *klør i fingrene*

Ellers så må jeg si at denne sommeren har vært veldig rar. Så mye regn og grått vær. Men nå i det siste - heldigvis noen dager med sol og varme. Og jeg passer virkelig på å nyte været, naturen og muligheten for å grille og spise ute. Spille kort med tenåringene etterpå, kjenne på god kveldstemperatur. For kanskje er sommeren 2015 nettopp "disse dagene".
Deltar på Korthobbys sommerutfordring. Og jeg synes blått og grønt er fine sommerfarger. 

Ønsker deg en riktig god sommer!
Sett pris på alle gode øyeblikk - små som store. ♥


3 kommentarer:

 1. Hej, for en gangs skyld scrapper jeg heller. Det føles mærkeligt, men sådan er det nu. Til gengæld tilbringer jeg mange dovne timer i solen på altanen :-) Dit kort er supersødt. Jeg synes at du har pyntet det delikat og fint, og de små blinger er prikken over i-et. Fortsat god sommer!

  SvarSlett
 2. For et nydelig kort. Heldige er den verdensborgeren som får dette. Så sarte og fine farger samt et utrolig søtt motiv. Innimellom er ferdig fargelagte motiv gull verdt :)

  SvarSlett
 3. Nydelig babykort! Søtt motiv, veldig greit med ferdig fargelagte motiv :) Ja, sugerør er i vinden for tiden, artig å se hva som plutselig blir populært til kortlaging. Lurer på hva som blir det neste...:)
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...