lørdag 23. mai 2015

Til konfirmanten

Da var vi vel hjemme etter å ha feiret en av dagens konfirmanter. Ute var det grått, vått og kjølig. Temperaturen innendørs var litt mer behagelig. Godt forsynt med god mat, dessert og kaker. Og dette var kortet konfirmanten fikk av oss. En av hans hovedinteresser er sykling, så da måtte det med på kortet. Med flere lag paneler og metallpynt, så var det like greit at kortet kunne leveres personlig, og ikke måtte sendes i posten.Motivstempel og tekst-stempel fra Kort & Godt. "Din dag" og mønsterpapirer fra Papirdesign.(Hvis du trykker på bildet er det mulig å se det i større format).

Teksten på innsida er også fra Kort & Godt


Her skal det fyres i ovnen, finnes frem litt snacks med mere. Og så blir det avslapning i komfortable klær og og følge med på hvordan det går i Melodi Grand Prix. Vi er litt delt sånn innad i familien, noen vil ikke se overhodet, mens noen synes det er litt artig. Ikke det jeg følger mest med på eller interesserer meg så mye for, men litt moro likevel å se antrekk og høre de forskjellige bidragene. 

Ønsker alle ei fin pinse! 


1 kommentar:

  1. Wow så stilig det var! Virkelig et flott konfirmasjonskort, og så bra med sykkeldetaljer til en sykkelinteressert konfirmant.
    klem Unni

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...