søndag 17. mars 2013

Påskeegg

I år kommer påska så tidlig, så jeg må prøve å få opp tempoet litt på de tingene jeg har planlagt å lage. Først ut er dette lille påskeegget. Det er ikke større en 9 cm så da begrenser det seg hvor mye pynt en kan sette på. Men jeg synes det ble passe søtt/røft, og det kommer nok til å få plass på påskebordet om en uke. Og så er det plass til å gjemme noen søtsaker inni. Men her i huset er det flere søtmonser, så det er ikke sikkert jeg får ha godteriet for meg selv.


 

Egget er først grunnet med gesso. Biter av avispapir er limt på med Glue N' Seal fra Rangers. Deretter sprayet med Glimmermist i fargen "Pearl". Dette vises ikke så godt men gir et fint shimmer. Har brukt svart Velvet Ribbon fra Panduro som har vært hyllevarmer hos meg noen år. Nå kom den endelig til nytte. Blomst og bling kommer fra Prima - Engraver-serien. Rosene og bladene er jeg usikker på hvor kommer fra.
 
 
Deltar på disse utfordringene:
 
Papirdokkene - utfordring #45 Mars - maling/mist
Kreativ Scrapping - utfordring #3 - Påske - men ikke kort
 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Så otroligt snyggt! Sånt där Panduroband har jag också någonstans... använde två små bitar på en LO nyligen, men annars ligger det mest och samlar damm. MEN, jösses! Så fint det blev här på ägget!

  Otroligt fint pyntat!!!

  SvarSlett
 2. Super fint egg og masse herlig pynt:)

  SvarSlett
 3. Jeg er enig med dig - ægget blev både lidt sødt og lidt tøft. Akkurat helt perfekt!

  SvarSlett
 4. Så lekkert påskeegg! En perfekt blanding av søtt og røft. Skal du lage egg til alle 4? Her i huset blir det ikke laget noe til påske. Orker ikke, gidder ikke, ha'kke tid og ikke lyst... :D Men det er klart, når jeg ser så flotte påskeegg, så har jeg jo litt lyst.... :)
  klem Unni

  SvarSlett
 5. Stilig egg. Det ble både tøft og flott.

  SvarSlett
 6. Nydelig påskeegg! Flott med avispapiret og nydelig blomsterklynge!
  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 7. Wow! Irene, this is a stunning project. Love it!

  Donna x

  SvarSlett
 8. Herlig påskeegg!
  Ha en fin dag,klem

  SvarSlett
 9. Stilig påskeegg du har lagd. Likte godt at det var litt "røffere" enn vanlige påskeegg. Knallfint ble det:) Klem fra Yasmine.

  SvarSlett
 10. Ååå so flott påske egg!! Nydelig fargar og dekor!

  Takk for at du deltar hjå oss i Kreativ Scrapping :)

  Klem frå Tine

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...