torsdag 21. mars 2013

Ha en fin dag !

Tusen takk for alle kommentarer! Det varmer og inspirerer. ♥ Det er moro å se at mange har vært på besøk i bloggen, også fra forskjellige land. Det hadde vært hyggelig om flere hadde lagt igjen et spor i form av en kommentar, eller hadde lagt dere til som følger. På den måten kunne jeg ha besøkt deres blogger og fått sett hva dere lager eller skriver om.

Thanks a lot for all nice comments! It is really inspiring. ♥ It is fun to notice I'm having visitors from several countries. If you leave a comment or become a follower I would get a chance to visit your blog.

Her kommer et nytt kort, denne gangen ble det hovedsaklig beige og brunt. Monokromatisk, det er bare det røde hjertet som bryter, så da er det vel ikke 100% "innefor reglene".Motivet kommer fra Whiff of Joy - "Henry Mouse hugging heart" og er fargelagt med ProMarkers. Tekststempel fra Norsk Stempelblad. Har brukt Spellbinder dies rundt motivet - "Lacey Circles" og "Standard Circles". Magnolia dies - "Bon Voyage Foliage" (bladene). Snurreblomstene er laget med Memory Box - "Pinwheel Posie". Har brukt Martha Stewart - Flourish Edge punch på panelene. Til slutt noen halvperler og roser.Litt uklart det siste bildet, men det er med bare for å vise dere at jeg har fulgt opp temaet på innsidene også.


Deltar på følgende utfordring:

Trykkpressa - Lag et kort til noen som trenger en oppmuntring5 kommentarer:

 1. Først av alt, tusen takk for kommentarer hos meg :)

  Nydelig kort du har laget, flott sammen satt og nydelig pyntet.

  SvarSlett
 2. Nydelig og koselig kort, Irene! Henry er jo sååå søt :) Likte veldig godt mønsterarket og fargene du har brukt her! Og den flotte kantpunchen, den er så dekorativ!
  Ønsker deg og dine en riktig god påske! Kos dere masse sammen :)
  klem Unni

  SvarSlett
 3. Å, for eit herlig kort!
  Kom over bloggen din i Trykkpressa.

  SvarSlett
 4. Det er et nydeligt kort. Meget fine og harmoniske farver, sødt motiv og blomsterne er virkelig flot sat sammen. Ja, og så er du jo en glimrende fotograf.

  God påske!

  SvarSlett
 5. Nydelig kort! Flotte farger, nydelig motiv og blomsterklase, og det røde hjerte er prikken over i´en!
  Ha en deilig helg :o)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...