mandag 4. mars 2013

Kort i en fei

I helga ble vi litt brått invitert til bursdagsfeiring av to nieser. De har begge flyttet ut, den ene til en annen kant av landet, så det er ikke så ofte vi får til å treffes. Men denne helga var de begge to hjemme. Kunne jo ikke dra i selskap uten gave og et kort, så da ble det litt hektisk. Men på bloggen til Mona fant jeg to enkle kort jeg likte. Så da liftet jeg Monas kort på dagen i går, og siden oppsett og ideer var klart gikk det forholdsvis kjapt.Jeg har laget noen kort på bestilling, og har flere igjen. De er til bursdager/runde dager og konfirmasjon i slekta utover våren og sommeren, så de kan jeg ikke publisere på bloggen ennå - siden jeg ikke vet om noen er her inne og smugkikker. Så de får jeg legge ut sånn etter hvert.

Har også holdt på med litt håndarbeid den siste tida, både hekling, strikking og hatt en "date" med symaskina. Det største aberet er at jeg ikke har eget hobbyrom, så familien må leve med at jeg okkuperer kjøkken og deler av stua med alle tingene mine og utstyret.

Ønsker dere en super og kreativ uke!


12 kommentarer:

 1. Disse var kjempesøte! Flotte farger :o)
  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 2. Så stilige kort! Det enkleste er ofte det beste!!
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Først av alt, tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min!! setter stor pris på hver enkelt av dem :)
  Så fine disse kortene var. Så enkle men utrolig lekre!!

  SvarSlett
 4. Så enkle, men likevel så flotte kort! Koselig når man kan få til å treffes!

  SvarSlett
 5. Kjempesøte kort! Stilig med kraftkartong (for det er vel det..?) og mønsterark som matcher.
  Får vi se resultatene av date'n din med symaskinen? Og strikkinga og heklinga? Så flink du er som varierer! Jeg har gitt opp alt annet, kommer aldri i gang med noe annet enn papirarbeid. Går tregt på den fronten også for tiden.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  klem Unni

  SvarSlett
 6. aaah, likte dissekortene kjempegodt.....enkle, rene og pene....takk for titten her i bloggen din, kommer nok helt plutselig tilbake igjen :o)

  SvarSlett
 7. De kort blev bare helt herlige. Godt jobbet!

  SvarSlett
 8. Disse var utrolig søte :)
  Så kjekt å ha slike liggende til bursdager :)
  Herlige ! :)

  SvarSlett
 9. Så fina kort! Gillar kraft och de fina mönstrade pappren till... snyggt!

  SvarSlett
 10. Kjempe fine kort i all sin enkelhet. Ser absolutt ikke uten som noen siste liten kort :)

  SvarSlett
 11. Så herlige disse var - de skal jeg absolutt forsøke meg på! Dukker jo ofte opp uforutsette hendelser der det er greit å ha ett kort på lur, og da er jo disse perfekte! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 12. Så herlige disse var - de skal jeg absolutt forsøke meg på! Dukker jo ofte opp uforutsette hendelser der det er greit å ha ett kort på lur, og da er jo disse perfekte! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...