lørdag 1. juli 2017

Hvor ble tida av.....?

Og der var vi jammen kommet midt på sommeren, halve året er gått. Sola  har snudd, men fortsatt har vi heldigvis mye av sommeren foran oss. Her i Trøndelag har det vært mye dårlig vær. En del finværs-dager har vi hatt - sånn innimellom, men da har vi nesten blåst bort. Og regn i bøtter og spann - det VET jeg. Men faktisk så er det ikke regnet jeg har festet meg ved. Det jeg husker så langt er hvor nydelig det er ute i skogen og marka, hvor frodig og grønt alt er. Alle fine og fargerike blomster. Møtet med ekornet som satt i et tre...

Jeg har såvidt fått brukt bikinien, hatt et par runder på verandaen hvor jeg bare har ligget rett ut og bare kjent på solvarmen. For ordentlig å lagre øyeblikket i hodet, for å tenke tilbake på når høsten og vinteren kommer. Benytter fine dager/ettermiddager til å lese ute eller holde på med håndarbeid. Eller jeg gyver løs på ugress i hagen. Og så noterer jeg på veggkalenderen når vi griller og spiser ute. For når høsten kommer så ser jeg vi har gjort det x antall ganger, og tenker med meg selv, at da har vi jo hatt det ganske fint i sommer.

Jeg tar mange bilder når jeg er ute og går tur. Med mobilen eller kameraet. Skulle kanskje vært flinkere til å ta bilder fra regnvåte dager også, men har så langt skyldt på at vann er ikke så bra for kameraet..... Her er et lite knippe bilder jeg har tatt i juni måned. Vanskelig å velge ut bare noen få. Men disse er fra gode øyeblikk gjennom sommeren, turer jeg har gått i nærområdet. Setter veldig pris på å ha naturen 2 minutter unna huset vi bor i.Jeg hadde et håp om at denne firkløveren skulle bringe meg lykke med tanke på den lottokupongen jeg har inne. Det kom riktignok inn 50 kr på kontoen derfra et par dager etterpå....
Observerte de første molteblomstene på turen i går kveld, fant også noen moltekart. Håper vi finner noen modne å plukke etterhvert.1 kommentar:

  1. Herlige sommerbilder, man trenger slike til lange mørke og kalde kvelder. Håper vi får mer finvær fremover. Riktig god sommer.

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...