mandag 26. juni 2017

Kort til flere anledninger

Siden oppdateringene på bloggen går i rykk og napp for tida, så slår jeg til og viser 3 kort på en gang. Kort som kan brukes til forskjellige anledninger. Bursdag, til oppmuntring, med ønske om god bedring eller som en takk. Alt avhengig av hva man skriver inni dem.

Det første kortet er inspirert av en fargeutfordring på Facebook. Vi skulle bruke lilla/lavendel og grønn/mint. Motivet er fra et diecut-ark fra StudioLight. Gratulerer-stempel - ukjent produsent. Din dag-stempel er fra Norsk Stempelblad. Mønsterark fra Maja Design 6x6 Enjoying Outdoors. Rondeller fra Korthobby. Heksagon-die fra Kort & Godt. Blomster og bling er fra skuffer og skap.
Jeg blir med på Korthobby sin sommerutfordring - Alt er lov med metall - 31/7
Når jeg først hadde rotet til scrappepulten med diverse pynt og papirer, så var det bare å lage flere kort. Motivet og mønsterarkene kommer fortsatt fra samme blokk fra Maja Design. Har brukt to forskjellige sett dies fra Spellbinders for å stanse ut motivet. Begge tekststemplene er fra Norsk Stempelblad.
Motivet på det tredje kortet er også fra Maja Design. Men mønsterarket er et gammelt ett som jeg har hatt i arkivet i flere år. Tekst-stempelet fra Norsk Stempelblad.


3 kommentarer:

 1. Herlige kort fyllt med sommer og glede.
  Klem Heidi:)

  SvarSlett
 2. Kjempefint kort i nydelige farger! Takk for fint bidrag til Korthobby's utfordring i sommer! Fortsatt god sommer!
  Lisen😊

  SvarSlett
 3. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...