lørdag 19. juli 2014

... nyter sommeren

En kjapp tur innom bloggen for et livstegn fra meg. Scrapping og papirhobby har blitt nedprioritert i forhold til det å nyte sommeren. Men litt forskjellig har jeg kjøpt i det siste. Fristelser kommer jeg over stadig vekk. Regner med å komme sterkere tilbake når høsten og august kommer snikende - før en vet ordet av det. Men nå - NÅ gjelder det å nyte alle dager med flott vær. Lade batteriene med solvarme, grillmiddager, spise på verandaen, fjellturer, bade i sjøen, spise godt og nyte god drikke. Omgås familie og slekt. Samle store og små gyldne øyeblikk.

I dag har jeg tilbrakt tid på verandaen, under ny parasoll. Den gamle hadde takket for seg, men med det været som er spådd fremover så bare måtte vi dra avgårde og kjøpe en ny. Nytt scrappeblad i posten, og årets jordbær og bringebær med vanilje-yogurt. ♥ Kan ikke ha det bedre. Dagens oppgave er å bestemme seg for hvilken middag vi skal ha: skal vi grille eller lager vi en god salat?
Ønsker alle en fortsatt GOD SOMMER!


5 kommentarer:

 1. Visst är det så att man måste unna sig att njuta av sommaren när den faktiskt ÄR! Snart nog kommer hösten och man kan (måste) krypa inomhus igen och då finns det tid för scrapping och annat!

  Ha en underbar tid!

  SvarSlett
 2. Blir ikke mye tid på hobbyrommet her heller. Selv om jeg burde, har endel jeg skulle hatt ferdig ganske snart. Men jeg orker ikke å sitte i 30 varmegrader og scrappe, hodet funker ikke, fingrene er for svette til å jobbe med papir. Har nesten ikke hatt på pc'n de siste ukene heller (har fått meg et bittelite nettbrett jeg sjekker mailen på osv innimellom) Håper sommeren varer lenge! Men ett par grader mindre varmt er greit :)
  klem Unni

  SvarSlett
 3. For en utrolig deilig sommer vi har hatt - du vet det har vært godt vær når tenåringen ikke vil grille mer fordi han er lei av grillmat;D
  Likte veldig godt lyset i bildet ditt - jeg har markise over ene delen av terrassen og på de varmeste dagene tar jeg frem denne og får akkurat samme lyset - godt å hvile øynene på nå som det regner og er litt surt ute:)

  SvarSlett
 4. Har du sommar fortfarande? Saknar dina uppdateringar, faktiskt!

  Klem!

  SvarSlett
 5. Jo, förresten... glömde ju skriva att mal till det där kortet du frågade om finns i just Ett Trykk... tror att det är nummer 3 2014.

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...