søndag 18. mai 2014

Bursdagskort

Det er hektiske tider med 1 uke igjen til konfirmasjonen for husets yngste datter. Det er mye å huske på og gjøre, og sånn etterhvert er det stadig nye punkter som kan krysses av huskelista. I dag ble siste hånd lagt på alle bordkortene. Mye jobb men har også kost meg veldig. Bilder kommer etter at den store dagen er over.

I mellomtida kan jeg vise et enkelt bursdagskort laget til en 50-åring. Utgangspunktet var at jeg fikk lyst til å bruke noen av de store stoff-blomstene jeg kjøpte "en del av" for noen år siden. Det er mulig jeg hadde store planer den gangen om hva jeg skulle bruke dem til, men de planene har jeg visst glemt. Så da ble det å kombinere blomst og mønsterpapirer som kunne passe sammen. Lagde to kort, men det andre er tenkt å brukes i høst, så det får ligge på vent til da. Litt artig å lage kort i andre stiler enn hva jeg vanligvis gjør.Etter en ganske så kald mai måned så langt, ble det omsider en mer levelig temperatur i landsdelen i går. Og i dag har vi hatt en ordentlig sommerdag med sol og varme. så da ble det grilling og spise ute. Og værmeldinga lover oss flere fine dager. Må vel ta noen pauser i sola imellom alle andre gjøremål og forberedelser. 

Ha en fin uke!


3 kommentarer:

 1. Fargerikt og flott kort :)
  Linda

  SvarSlett
 2. Kjempeflott kort! Stilig med den store blomsten, og den passet så bra til papiret!
  Lykke til med de siste forberedelsene til konfirmasjonen!
  klem Unni

  SvarSlett
 3. Ja, det var et herligt kort med herlige farver. Mønsterpapiret er så lækkert. Held og lykke med forberedelser og konfirmation! Klem fra Oslo i sol og regn og sol og regn :-)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...