mandag 20. februar 2012

Min første Art Journal-side

Inne på Scrapping.no er det for tida en Art Journal-bølge. Og det er umulig å ikke la seg inspirere. Så mange fine og spennende sider. Ganske lenge nå, har noen tekstlinjer fra Siri Nilsen sin sang - "Alle snakker sant" - svirret oppi hodet mitt. Så nå måtte dette bare komme ut på en eller annen måte. Ved å skrive om teksten fra DU til JEG, så passet den godt på tanker som har vært aktuelle for meg.

Formatet på denne AJ-siden er ca 24 x 24 cm, og jeg har brukt et fotoalbum med litt tykke ark. (Men har du lyst å prøve selv kan du fint bruke ei gammel bok om du har å avse).
Har brukt litt forskjellige ting som jeg hadde liggende. Startet med å lime på noen avispapir-biter. Strøk utover blå, turkis og sølv akrylmaling. Malte over med hvit Gesso. De store bokstavene er stemplet med alfabet-stempel fra Papirdesign. Resten av teksten er skrevet ut fra PC. Avispapir og tekst er limt på med "Glue N' Seal" fra Inkssentials. Tape fra Tim Holtz. De turkise prikkene er stemplet på med et stempel fra Kreativ Hobby.Dette var morsomt og frister veldig til gjentakelse.


4 kommentarer:

 1. Din lille flinke tullejente23. februar 2012 kl. 12:23

  Kjempefint, Irene! Morsomt med blåe prikker og hvit er som snø! ^^

  Klem fra Marte Margaretha Perle *mellomnavn og etternavn* Stjerna!

  SvarSlett
 2. Nydelig side Irene!
  Flott fargevalg og bruk av stempel og tekst.
  Prikkene rundt motivet har jeg laget med Copicsene mine i ulike farger som passer motivet ellers. Synes effekten blir ganske fin :)
  Takk for koselig kommentar!
  klemmer fra Jill

  SvarSlett
 3. Kjempe stilig:)
  Syns fargene var lekre og kult med TH tape.

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...