fredag 3. juni 2016

Kort i svart og hvitt - Clean and simple

Utfordringer er artig! Det gir meg en gylden anledning til å prøve meg i litt andre scrappestiler enn det jeg ofte ender opp med. Jeg fant en utfordring som gikk ut på å bruke kun svart og hvitt. Og min første tanke var litt sånn vintage-aktig, med romantisk motiv, blonder og stæsj. Men nei  - det ble i stedet et kort som var atskillig enklere og strammere i stilen enn som så.
Her har jeg brukt restepapirbiter og rundet av hjørnene med en punch. Ingen die er altså nødvendig. Ordet GRATULERER er stanset ut med en die fra Papirdesign, de svarte dottene kommer fra samme produsent.

Siden arbeidsbordet allerede var fullt av rester så ble det nok materialer til et mindre kort også. Tok utgangspunkt i str på clearbags jeg har liggende, og da ble det passende med et kort på 12 x 12 cm. Det store er 15 x 15 cm. De svarte panelene er montert på limputer for å få løftet de opp fra kortbasen.Tekststempel fra Kort & Godt, og en brads ble "prikken over i-en". 


Blir med på disse to utfordringeneScrappiness - #16 Svart og hvitt - 14/6

Kort o mania - #154 Alt er lov - 15/6


5 kommentarer:

 1. Hvem er du og hvad har du gjort med Irene? :-) Nej, men spøg til side: de blev altså bare rigtigt flotte, og så er det jo sjovt at prøve nye stile. God weekend!

  SvarSlett
 2. Haha - ja si det du, Mai-Britt. Og ikke en ENESTE blomst på. Kan ikke bli stort enklere enn dette. Men likevel moro å lage disse kortene.

  Savner oppdatering på bloggen din, men forstår at den ikke alltid kan prioriteres. ♥ Goood helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig dette ble! Ikke typisk deg, men du er jo flink til å hive deg på utfordringer og prøve forskjellige stiler. Skikkelig flott kort!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Knallstilig kort! Enkelt og stilfullt, ikke lett med kun sort og hvit, men dette greide du med glans! Tusen takk for ditt bidrag til Scrappiness sin utfordring.
  Klem, DT Helga <3

  SvarSlett
 5. Herlig kort du har lagd, sort og hvitt er bare stilig:9 Takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...