søndag 15. februar 2015

I farta igjen...

Makan til å være dårlig på oppdatering av bloggen altså. Det er nesten så jeg riktig skjemmes. Men bare nesten. For jeg HAR vært aktiv med scrapping i det nye året, selv om jeg ikke har hatt tid til å legge ut noe her. Ved nærmere sjekk er det også flere ting jeg laget i 2014, som har blitt avglemt, og ikke blitt lagt ut. Så kanskje må jeg lage noen innlegg innimellom med ting fra i fjor.

Men kortet jeg viser dere i dag, er nytt av året. Det aller første jeg lagde også. Jeg var litt mettet av alt som hadde med jul og gjøre, og visste ikke helt hva jeg skulle begynne på. Men en tanke var å få brukt opp små og store restepapirbiter jeg har samlet opp. Tror det er noe som ligger i meg fra helt i starten av scrappinga, at ikke skulle kaste noe - kanskje fikk jeg bruk for det en dag. Cornelia med bloggen Pyssel à la Raggsocka er veldig flink til både å sette sammen mønsterpapirer og ikke minst bruke rester. Og med inspirasjon fra henne og denne fargepalettenbegynte jeg å plukke frem motiv - et bilde fra nettet, og mønsterpapir i forskjellige størrelser.


Og det endte med dette kortet som resultat. Ikke alle papirrester ble brukt, noe ble byttet ut for å passe bedre. Stempel fra Papirdesign.  Bildet er printet ut på matt fotopapir.


Motivet finnes både i en svart/hvitt-versjon og denne med farger. Og da har jeg forhåpentligvis fått blåst bort litt støv i krokene her inne. Koselig å se at noen stadig er på besøk, og nå fortjente dere sannelig å få noe nytt å se på. :-)


3 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt härligt kort! Och så kul att du får till ett blogginlägg också!

  SvarSlett
 2. For en god ide at tage udgangspunkt i moodboards, når man skal bruge restepapir. For så har man jo allerede en ide om, hvad som kan passe sammen. Og så blev det jo et herligt, livsbekræftende kort også :-)

  SvarSlett
 3. Så koselig å se noe nytt her igjen :) Og for et herlig kort! Så flotte farger og et helt herlig motiv :)
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...