mandag 26. mai 2014

Vel overstått konfirmasjon

Da var den store dagen over, og vi hadde en flott konfirmasjon i går. Flott vær, selv uten sol. Stemningsfull gudstjeneste med en trivelig prest. Familie og slekt fra fjern og nær som ville feire datteren, og dagen sammen med oss. Masse god mat og kaker - selvfølgelig ble det altfor mye. Det ble fotografering som seg hør og bør, men de bildene blir for eget fotoalbum. Konfirmanten var godt fornøyd med dagen, det ble taler og godord ♥, fine gaver og et pent bidrag til sparekontoen. Men jammen er det mye jobb på forhånd - for en dag som går så altfor raskt. Men det er innmari morsomt å kunne kose seg og lage et festbord, med farger, lys, blomster og bordkort, når anledningen er der.
Konfirmanten ønsket seg et bord pyntet i lilla og grønt - så da ble det selvfølgelig det. Skulle bare mangle når det var hennes dag. Bordkortene ble laget av små papirposer som ble kuttet til 9 x 9 cm og dekorert på begge sider med kartong og mønsterpapir. Forsida ble pyntet mer.  Hver pose ble fylt med noen Twist-sjokolader og lukket med mini klesklyper. Det ble etterhvert til munterhet mellom gjestene, bytting og forhandling i forhold til favoritt-biter og ikke-favoritt-biter. Jeg kan ikke huske å ha sett denne varianten av bordkort noe sted før. Men grublet lenge på hvilken type bordkort jeg skulle lage, og da jeg fant en bunke slike små papirposer så kom ideene av seg selv.

Alt i alt har vi hatt en flott feiring og konfirmasjonsdag. Men kjenner nå i dag, at vi nok er litt utladet hele familien. Men det er vel akkurat sånn det skal være.

6 kommentarer:

 1. Vel overstått konfirmasjon. For et nydelig bord du har pynta. Kjempefint med grønt og lilla. Og bordkorta var utrolig stilige (og lure) - trur eg låner den ideen til neste bursdags selskap her i heimen. Kan tenke meg det blei litt latter når gjestene skulle til med bytting av innholdet ja :) Ha ein fortsatt fin kveld - og legg beina høyt og slapp av :-)

  SvarSlett
 2. Tillykke med konfirmanden, Jeg elsker grønt og lilla sammen, og synes at bordet er pyntet superflot. Og den bordkortide er lagret her til brug ved en passende anledning :-)

  SvarSlett
 3. Vel overstått! Så flott du pyntet, lekre farger sammen. Bordkortene var kjempefine og en supergod ide! Nå kan du senke skuldrene og legge bort huskelappene :) Dette fikset du perfekt!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Så nydelige kort! Wow! Tror dette var en veldig god ide som jeg skal legge bak øret til neste gang jeg får en bestilling på bordkort. :) Lagt meg til som følger hos deg, jeg. :)
  Klem klem!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med veloverstått! Veldig fine bordkort og flott fargevalg av konfirmanten.

  SvarSlett
 6. Vel overstått (var sikker på at jeg hadde lagt inn kommentar tidligere her *litt flau*)
  Et vakkert bord, for noen fine farger jenta di valgte:) Jeg er så imponert over dere som lager slike flotte bordkort selv, en personlig og fin touch en slik dag<3

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...