fredag 29. mars 2013

Nytt påskeegg

Må nesten vise dere det siste påskegget også, før jeg glemmer det og påska er over.


 
 
Dette egget er 12 cm langt, så ikke så veldig stort. Grunnet først med Gesso før jeg malte det med kobberfarget akrylmaling. Så et tykt lag med Distress CracklePaint - "Picket Fence" fra Ranger. Da ble det fine store sprekker som viser frem fargen man har under. Stilig effekt. Bling-swirl fra Prima. Brune og grå blomster fra Prima - "Engraver". Og ellers blomster og blader av ukjent opphav. 
 
Blir med på disse utfordringene:
 
Kreativ Scrapping - Utfordring #3 - Påske  - men ikke kort
Scrappin All Over - Utfordring #11 - Påske
Card And Scrap - Ekstrautfordring - Påske
 
 


Herlige dager...

 


Da var hyttepåska over, og hjemmepåska har startet. Vi har gått på ski, og det var faktisk herlig å bruke kroppen på den måten igjen. Koselig å ta med mann og barn opp i det området som var mine trakter i oppveksten, i helger og påskeferier. Å gå i de samme skiløypene med mine jenter som jeg gjorde i min oppvekst.

Vi har grillet pølser, gravd i snøen, og gått på ski i sånne snøbyger at det var vanskelig å se hvor veien bar. Iallefall med briller uten  "vindusviskere". Ingen fall eller brukne bein. Men vi var ikke så langt avgårde på fjellet slik at vi ikke visste hvor vi var og det var aldri noen fare på ferde. Selv om været ikke var på topp, så er det også en erfaring å ta med seg. Kan ikke bare sitte inne og vente på sol og vindstille, da går tida ifra en.

Nå skal vi tilbringe de siste dagene hjemme. Sola og finværet har kommet, så det blir nok litt tid ute i solveggen og noen turer i nærområdet. Hobby, håndarbeid, krim på TV eller i ei bok, puslespill, god mat... Vi lider ingen nød.

 

Fortsatt god påske!

 

lørdag 23. mars 2013

God påske!

Det ble visst ikke laget noen påskekort i år. Jeg har istedet pyntet en gavepose som en påskehilsen til en god kollega. Oppi gaveposen havnet det sjokolade, fruktkarameller og påskefargede telys. Et lite bidrag til påskekosen.


Papirposen har jeg kjøpt hos Åhlens. På forsida har jeg brukt gul Bazill. Mønsterark fra Maja Design - "Sommartider - Lunch i det grøna". Har brukt Distress Stain - "Picket Fence" (hvit) fra Ranger i kantene på det grønne papiret pluss litt hvit tusj. Grønt Velvet Ribbon fra Panduro. Bilde fra nettet. "God Påske"-stempel fra Papirloftet. Dahlia-blomster fra Petaloo. Perleswirl fra Prima. Brad/splittbinders og rondell.På baksida: Stempel fra Ladybug and Friends. Diecut gjerde lagd med Magnolia die. Fjær fra Panduro. En chipboard fugl malt med Distress Crackle Paint - "Picket Fence" - fra Ranger den også. Rund tag fra ChicTags. Velvet Ribbon og deler av en perleswirl lik den på forsida. En liten kanin-charm og litt bånd. Det var det hele.Deltar på disse utfordringene:

Kreativ Scrapping - Påske - men ikke kort
Scrap' a' long - Påskeliljer og/eller gule blomster


Jeg ser nå frem til noen fine dager med god tid sammen med familien. Noen dager skal vi bare være hjemme, og andre blir tilbrakt på hyttetur. Skiene er funnet frem fra boden og klærne har jeg sånn noenlunde oversikt over. Jeg er mer usikker på hvordan formen er i skiløypa, for ikke å snakke om stilen. Eller manglende stil kan jeg kanskje si. Prøvde ikke skiene i fjor, og er faktisk usikker på om jeg hadde de på beina året før der igjen...  Har ingen store planer om å gå særlig langt, men å kose meg maks med familien i ei snøfonn med å grille pølsene litt svartsvidde over et bål. Om sola skinner er ikke så farlig, men hvis den gjør det så er det toppen!


Ønsker dere en riktig God Påske!

torsdag 21. mars 2013

Ha en fin dag !

Tusen takk for alle kommentarer! Det varmer og inspirerer. ♥ Det er moro å se at mange har vært på besøk i bloggen, også fra forskjellige land. Det hadde vært hyggelig om flere hadde lagt igjen et spor i form av en kommentar, eller hadde lagt dere til som følger. På den måten kunne jeg ha besøkt deres blogger og fått sett hva dere lager eller skriver om.

Thanks a lot for all nice comments! It is really inspiring. ♥ It is fun to notice I'm having visitors from several countries. If you leave a comment or become a follower I would get a chance to visit your blog.

Her kommer et nytt kort, denne gangen ble det hovedsaklig beige og brunt. Monokromatisk, det er bare det røde hjertet som bryter, så da er det vel ikke 100% "innefor reglene".Motivet kommer fra Whiff of Joy - "Henry Mouse hugging heart" og er fargelagt med ProMarkers. Tekststempel fra Norsk Stempelblad. Har brukt Spellbinder dies rundt motivet - "Lacey Circles" og "Standard Circles". Magnolia dies - "Bon Voyage Foliage" (bladene). Snurreblomstene er laget med Memory Box - "Pinwheel Posie". Har brukt Martha Stewart - Flourish Edge punch på panelene. Til slutt noen halvperler og roser.Litt uklart det siste bildet, men det er med bare for å vise dere at jeg har fulgt opp temaet på innsidene også.


Deltar på følgende utfordring:

Trykkpressa - Lag et kort til noen som trenger en oppmuntringsøndag 17. mars 2013

Påskeegg

I år kommer påska så tidlig, så jeg må prøve å få opp tempoet litt på de tingene jeg har planlagt å lage. Først ut er dette lille påskeegget. Det er ikke større en 9 cm så da begrenser det seg hvor mye pynt en kan sette på. Men jeg synes det ble passe søtt/røft, og det kommer nok til å få plass på påskebordet om en uke. Og så er det plass til å gjemme noen søtsaker inni. Men her i huset er det flere søtmonser, så det er ikke sikkert jeg får ha godteriet for meg selv.


 

Egget er først grunnet med gesso. Biter av avispapir er limt på med Glue N' Seal fra Rangers. Deretter sprayet med Glimmermist i fargen "Pearl". Dette vises ikke så godt men gir et fint shimmer. Har brukt svart Velvet Ribbon fra Panduro som har vært hyllevarmer hos meg noen år. Nå kom den endelig til nytte. Blomst og bling kommer fra Prima - Engraver-serien. Rosene og bladene er jeg usikker på hvor kommer fra.
 
 
Deltar på disse utfordringene:
 
Papirdokkene - utfordring #45 Mars - maling/mist
Kreativ Scrapping - utfordring #3 - Påske - men ikke kort
 
 
 
 

torsdag 14. mars 2013

Vinter-LO

Nå har jeg omsider fått fullført et prosjekt til. Bildene tok jeg i oktober i fjor da vi hadde noen utrolig fine dager. LOen ble laget nesten ferdig, da alt plutselig stoppet opp. Takk til Tone K.  som hjalp meg videre med tips slik at den kunne avsluttes.

 

 

På denne LOen har jeg brukt hvit og blå Bazill, mønsterark fra Papirdesign - Vintertid - Fjøsnissen (nissen ble ikke med da), stempel fra North Star Stamps, Dylusion-spray, die fra Sizzix - Bigz Dies - Snowflake # 3, thickers og alfabetklistremerker.

søndag 10. mars 2013

Braver than you believe

I dag har jeg kost  meg med Art Journaling. Det var nesten så fingrene mine var like fargerike som sidene, men har tatt noen runder med såpe og vann, og fått bort det meste. Maling og farger på fingrene må en bare regne med, og det gjør ingenting så lenge en har det moro og koser seg.Jeg har brukt forskjellige farger i sprayer fra Dylusion og stensiler fra samme produsent. Stempel fra Dina Wakley, sort og turkis akrylmaling er det også litt av. Googler du på nettet kan du finne mange fine sitater som kan passe til. Her har jeg brukt diverse alfabetstickers, er litt glad i slike alfabet merker jeg. Og til slutt en hvit penn litt her og der.

Tusen takk for koselige besøk og kommentarer! ♥

mandag 4. mars 2013

Kort i en fei

I helga ble vi litt brått invitert til bursdagsfeiring av to nieser. De har begge flyttet ut, den ene til en annen kant av landet, så det er ikke så ofte vi får til å treffes. Men denne helga var de begge to hjemme. Kunne jo ikke dra i selskap uten gave og et kort, så da ble det litt hektisk. Men på bloggen til Mona fant jeg to enkle kort jeg likte. Så da liftet jeg Monas kort på dagen i går, og siden oppsett og ideer var klart gikk det forholdsvis kjapt.Jeg har laget noen kort på bestilling, og har flere igjen. De er til bursdager/runde dager og konfirmasjon i slekta utover våren og sommeren, så de kan jeg ikke publisere på bloggen ennå - siden jeg ikke vet om noen er her inne og smugkikker. Så de får jeg legge ut sånn etter hvert.

Har også holdt på med litt håndarbeid den siste tida, både hekling, strikking og hatt en "date" med symaskina. Det største aberet er at jeg ikke har eget hobbyrom, så familien må leve med at jeg okkuperer kjøkken og deler av stua med alle tingene mine og utstyret.

Ønsker dere en super og kreativ uke!


Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...