tirsdag 3. september 2013

Treff-forberedelser

Hurra! Nå er det ikke mange dagene igjen til treff og årets Trøndersaksa går av stabelen. Jeg har gledet meg kjempelenge, spesielt siden jeg ikke kom meg avgårde i fjor. Så nå prøver jeg å forberede meg litt og tenke ut hva jeg skal pakke. Skal jeg begynne å lage julekort? Hvem har bursdag i nærmeste fremtid og fortjener en hilsen? Kanskje ordne kort-kit, og så må jeg huske å printe ut noen bilder hvis jeg får lyst å lage en LO. Uansett hva man har med, så er det sikkert for mye. "Kanskje får jeg bruk for den, - og den må jeg iallefall ha med!" Noen som kjenner seg igjen? Men heldigvis skal det være butikker der også, om jeg skulle bli i beit for kartong, mønsterark, charms eller noen blomster. Det at fristelsene kanskje er større enn behovet for å handle, se det trenger vi ikke snakke høyt om.

En oppgave for alle treffdeltagere er å lage en ATC. Ved ankomst blir de samlet inn, og så får vi en tilbake fra en annen deltaker. Moro å se hvor forskjellige de blir. Her er ATCen som jeg har laget. Måtte lure med en fugl siden den hører med til logoen til treffet.
Ønsker alle en fin høst - med eller uten scrappetreff!
6 kommentarer:

 1. Det er bestandig så kos med treff! Heldige du som har slikt i nærheten! Hadde det vært litt flere som drev med papir og kort her oppe, så hadde jeg sikkert enda vært ivrig. Men dessverre så er det et labert miljø for det... Jaja koser meg med strikkinga da :)

  SvarSlett
 2. Hehe, må le litt av den logikken som dukker opp når man pakker. Jeg er helt klart slik - pakker alt for mye "bare sånn i tilfelle"...;)
  Så kjekt det høres ut med slikt scrappetreff,
  god tur og kos deg masse:)

  SvarSlett
 3. Så gøy med treff! Kos deg masse! Jeg pakker alt for mye bare jeg skal påhytta ei helg, for det kan jo hende jeg får lyst til å både strikke-hekle-sy og scrappe ;D Tør ikke tenke på hvor mye jeg ville tatt med meg på treff...

  SvarSlett
 4. Kjempestilig ATC! Er det denne helga treffet er...? Kos deg masse! Gleder meg til å se hva du får laget. Jeg hadde sannsynligvis ikke fått laget noe som helst, men sikkert skravlet masse og fått masse gode ideer og inspirasjon. Og med butikker på plass, endel nye ting også :)
  God helg!
  klem Unni

  SvarSlett
  Svar
  1. Første dag av treffet er over. Ny rekord - fått laget 5 kort så langt. Skravlet MASSE med mange koselige folk, og jammen fått kjøpt litt nytt. Du må være synsk du. :-) Koser meg noe innmari!

   Slett
 5. Flott ATC. Håper vi får se den du kommer hjem med også da :-)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...