torsdag 10. mai 2012

Kreativ helg

Forrige torsdag tok jeg turen til Tromsø for å besøke svigerinna mi, Liv. Ei langhelg viet til scrapping/kortlaging, shoppingtur, masse prat, koselig selskap, og ikke minst god mat og drikke. Når vertinna bl.a. er utdannet kokk, så kan jeg med hånda på hjertet si at alt det man får servert smaker godt. Man blir rett og slett bortskjemt av å være på besøk. Det positive er jo at en selv får inspirasjon til å prøve nye ting i matveien, og det kommer jo resten av familien til gode.
I løpet av helga fikk jeg laget ferdig 3 kort og 2 halvferdige. Og det må jeg si meg fornøyd med. Spesielt med tanke på at innholdet i kofferten min hovedsaklig bestod av hobbyutstyr og atskillig mindre med klær. Jeg rakk selvfølgelig ikke å bruke alt det jeg hadde med. Men må jo såklart ha det med i tilfelle man trenger noe av det.

Kjempekoselig å ha mini-treff sammen med dere, Liv og Heidi. Og ikke minst moro å låne utstyr av hverandre - ting man selv ikke har. To koselige kvelder med masse tips og inspirasjon. En god ting kan ikke gjentas for ofte - plutselig er jeg tilbake for 3. gang. Det trenger jo ikke gå et helt år mellom hvert scrappebesøk. (Begynner å ligne en tradisjon dette her).3 kommentarer:

 1. To lekre kort. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Så fine kort!
  Det gjør seg med ei korthelg nå og da :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Disse to kort kunne jeg specielt godt lide. Pigen er bedårende og du har brugt vældigt tøffe tandhjul på det nederste!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...