søndag 27. mai 2012

Bursdagskort

Før jeg glemmer det helt må jeg vise dere de to siste kortene mine fra Tromsø-turen. Det er så greit å ha noen kort liggende ferdig i kurva, når noen plutselig trenger et kort, og jeg ikke har tid til å lage der og da. Først kommer et litt sommerlig ett. Jeg må nok bare innrømme at jeg er glad i å bruke bling. Det sniker seg med på de fleste kort. Motivet er fra Mo Manning - Mo's Digital pencil.
Og så et nytt herrekort, med bilmotiv denne gangen. Et kort i en enkel, litt stram stil. Og helt uten blomster. Synes det er veldig vanskelig å bruke blomster til mannfolkene. Så da er det å lete frem annen pynt.

4 kommentarer:

 1. Nyydelig bursdagskort!! Hun er jo så skjønn den jenta! Kjempestilig herrekort du har laget også! Jeg misunner deg evnen til å stoppe i tide med pynt og stæsj!

  SvarSlett
 2. Så artige og flotte kort ! :)
  Det øverste var kjempesøtt og koselig :)
  Herlig stempel og flott ramme rundt :)
  Det nederste var skikkelig stilig, mandig og tøft :)
  Kult bilde og stilig med film-strip-ribbon :)

  SvarSlett
 3. Alltid kjekt å ha kort liggende og når de er så fine så må det være en fryd. Sliter litt med herrekort jeg, men jeg ser at jeg nok kan lifte ditt :) håper det er greit for dette likte jeg veldig godt.

  hilsen Janne-Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. :-) Lift i vei! Det er det vi alle gjør, finner inspirasjon rundt omkring. Bruker noe av det vi ser og legger til litt fra oss selv.

   Slett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...