onsdag 19. oktober 2016

Årets første julekort

Nå er det snart bare 2 måneder igjen til jul - så da passer det vel å komme med årets første julekort. Og rare meg har gjort som tidligere og brukt gamle mønsterark. Denne gangen fra Maja Design og Papirdesign. Alle juleark og stempler har ligget nedpakket , og når jeg fikk tatt de frem igjen er det som jeg ser på alt med nye øyne. Kortene er 12 x 12 cm store. Juleklem-die'en er ny og er fra Papirdesign. De andre dies'ene er ikke nye de heller, men ting jeg "plutselig" fant da jeg fikk litt mer oversikt.Har du begynt å lage julekort,
eller kommet i gang med andre juleforberedelser?


3 kommentarer:

 1. Flinke du som er komt i gang med julekorta :)
  Eg skal snart ta fram korga mi med julepapirer og pynt, så i neste mnd reknar eg med at det dukker opp julekort i min blogg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg føler meg ikke flink - det var mer et overskudds-/ha lyst-prosjekt. :-) Hvis den følelsen holder seg ei stund, så kan det jo bli noen julekort til slutt.

   Slett
 2. Julekorta dine ble flotte!
  Og den nye juleklem diesen var flott.
  Jeg har også begynt på julekorta, (men ingen andre juleforberedelser)og har som du tenkt å bruke noen av de gamle julearka mine.
  Og juleark har jeg mange av,for som regel har jeg kjøpt mer enn jeg har brukt opp, så hvorfor kjøpe enda mer ark ,når jeg allerede har flotte papirer?
  Det var deilig å begynne litt tidlig på julekorta mine, for som regel er jeg alltid ute i siste liten....

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...