søndag 3. juli 2016

Endelig sommer - Summer at last

Dette kortet ble en liten utfordring for meg selv også. Mønsterarket fikk jeg i en goodiebag på et treff en gang. Jeg har ingen peiling på hvem produsenten er. Det har blitt liggende, på vent til et passende prosjekt. Og et sommerkort kan vel ikke være mer passende.
Jeg måtte prøve ut to av de nyeste die'ne mine. "Flip flops" fra  Taylored Expressions, og "Petal Ribbon" fra Poppy Stamps. Tekststempelet husker jeg ikke hvor er fra. Har også brukt dots fra Doodlebug.
Ville ha med litt farger på innsida også, så brukte opp restene av mønsterarket. Ingenting går til spille hvis det kan utnyttes. Jeg burde kanskje øve meg på å kaste litt mer rester...
Deltar på disse utfordringene:

Kreativ Scrapping - #6 og 7 - Sommer og sol - 26/7

Kort o Mania - #156 - Sommer - 31/7
8 kommentarer:

 1. Flott sommerkort. Der har du den Flip flop-die som eg trudde eg bestilte i fjor. Blei derfor skuffa då eg så at dien som eg haddde bestilt var 10 cm stor! Nå har eg endelig fått laga kort med min flip flop die og er egentlig fornøyd med den nå :)

  SvarSlett
 2. syns slett ikke du skal kaste rester, dette ble veldig fint - og scrappping handler jo om å bruke opp :)

  SvarSlett
 3. Love the flip flops. Thanks for joining in at Dairing Cardmakers. x

  SvarSlett
 4. Koselig og sommerlig kort du har laget.
  Takk for at du deltar i utfordring hos Kort o Mania.
  DT Ellenor Monica.

  SvarSlett
 5. Your card is wonderful, and perfect for the "July Elemental Inspiration Picture" challenge. Thanks for joining us this week at The Daring Cardmakers

  SvarSlett
 6. Kortet ditt ble super fint. Skikkelig sommer. Skjønner mønsterarket ditt ble en utfordring (det er veldig fint) Mne så mye mønster er vanskelig (synes jeg) å bruke. Men du løste det utrolig bra. Morosmt å se du har bruk flip flap diesene :-)

  SvarSlett
 7. Et herlig sommerkort - så spreke papirer!
  Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping denne gangen, lykke til i trekningen!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 8. Arket passet perfekt til et sommerkort ja :) Herlige dies, jeg har faktisk ingen av dem! Ennå... :D
  Nydelig sølvbryllupskort i forrige innlegg! Virkelig vakkert! Så stilig oppsett! Og nydelig gratulasjonskort også, så herlig motiv :)
  Nå har vi endelig ferie. Drar på hytta når vi bare kommer så langt... Kanskje i morgen, kanskje litt senere i uka. Og så får vi se an været osv, men kommer nok hvertfall hjemom innimellom. Jeg har jo faren min jeg må stikke innom....
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...