lørdag 4. juni 2016

Sommerkort

Jeg har i løpet av de siste månedene vært atskillig mer produktiv og laget kort, enn hva jeg har lagt ut på bloggen. Så da blir det noen innlegg innimellom med kort jeg ikke har vist dere tidligere. I mars deltok jeg på Scrapp med hjertet-treff i Tromsø. Det var andre gangen jeg deltok, og dette skal jeg prøve la bli en tradisjon. Som vanlig når jeg er på treff, bruker jeg laaang tid på å komme i gang med å lage noe. Først må jeg jo sjekke ut hva som finnes i butikker som er tilstede. Om det er noe jeg trenger eller har lyst på. Om det er noe som frister. Og SÅ kan jeg begynne å se på kit jeg har med, for å komme i gang. Men så ender det som oftest at kit'ene blir liggende, og jeg begynner med utfordringene arrangørene har laget til oss. Og hvis jeg da kommer i flyt, er det vanskelig å ta kvelden/natta når den kommer.

En av utfordringene var å bruke noe fra en goodiebag. Vi fikk blant annet en knall gul doilie og ditto hyssing. Det nærmet seg påske, men jeg var ikke helt i påskemodus når det gjaldt kort. Så da ble det et sommerkort istedet.Synes disse Hilda-damene er morsomme å bruke til sommer eller humor-kort.  Tekststemplene er fra Norsk Stempelblad. 
Stemningsbilde fra treffet. Jeg hadde pakket litt mer systematisk denne gangen. Både pga av at jeg skulle reise med fly, og at jeg forrige år brukte innmari mye med tid på å lete etter ting jeg visste jeg hadde med - men ikke husket HVOR jeg hadde lagt. Til tross for dette, var det mye jeg hadde med som ikke ble brukt.

Utrolig hvor produktiv mange var. Det tok ikke lang tid før vegg og bord var fylt av de flotteste kort og LOer. Mye inspirasjon og hente. Mange flotte utfordringer var det også, moro å se hvor forskjellige resultat det ble.2 kommentarer:

  1. Herlig sommerkort. Hilda-dama er flott å bruke på kort.

    SvarSlett
  2. Herlig sommerlig kort! Så flink du var som ikke gikk for den enkle løsningen med å lage et påskekort med de gule produktene!
    klem Unni

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...