tirsdag 1. mars 2016

Babykort

Altså - man er en samler. Det er ikke til å komme forbi. Ikke bare lar man seg friste av nytt scrappeutstyr som kommer i butikkene. Men jeg har også en terskel for å kvitte meg med rester. Det er nok noe som henger igjen fra da man begynte med hobbyen. At man sparte på biter av mønsterpapir og kartong. For kanskje kan man få bruk for akkurat den... Eller man trenger å stanse ut noen bokstaver i kartong, og så er det fint å slippe å kutte i et helt nytt ark.

Og innimellom er det ganske artig å se hva man får til av dette restepapir-lageret. To babykort var det siste jeg laget. Disse kortene er 12 x 12 cm. Motiv funnet på nett og printet ut på fotopapir. Jeg synes bildene blir finere da. Og hvis jeg skal printe ut bilder så fyller jeg gjerne et A4-ark med diverse motiver for å utnytte plassen.

Mønsterpapir-rester samler jeg etter farger i ziplock-poser. Veldig greit å finne det man leter etter. Og så er det veldig kjekt hvis man skal lage monokromtiske kort. Hvis dere ser under etiketten restepapirer så finner dere flere kort jeg har laget.
Her er et lite utvalg av papir-restene mine. Hva gjør du med papirrester? Kaster dem, eller oppbevarer dem på en annen lur måte?

3 kommentarer:

 1. Hej Irene, tak for gode tips! Du har lavet nogen flotte kort også. Jeg blev blandt andet lidt inspireret af brunt og rosa sammen.

  SvarSlett
 2. Ein god følelse når ein kan bruke restepapir på korta :)
  Kjenner meg igjen med å ta vare på små papirrester i tilfelle ein får bruk for dei. Mine rester havner oppi ei plastkorg, og ikkje sortert så smart som du gjør.

  SvarSlett
 3. Så nydelige kort! Tenk at rester kan bli så lekkert! :)
  Jeg tar vel vare på det meste av rester, men er ikke så flink til å sortere restene. Og ikke noe flink til å finne dem fram og bruke dem. Store rester legger jeg sammen med mønsterpapir sortert etter farge, de hender det jeg bruker :)
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...