fredag 13. november 2015

Nattscrapping

Her kommer et kort jeg laget på min egen nattscrapping for et par uker siden. Ofte når man får en bestilling eller ønske om et kort - så kan det være veldig vanskelig å komme i gang. Få ideer, at det rett og slett låser seg. En kollega på jobb skulle slutte hos oss, og jeg visste ikke om noen hadde husket å ordne noen oppmerksomhet til vedkommende. Fikk plutselig intens kreativ kløe, selvfølgelig da jeg egentlig skulle ha funnet senga for å lade litt før jobb dagen etter. Klarte ikke å la være å finne frem papir og kartong og "skulle bare" begynne å drodle litt. Men vips så var motiv, kartong, mønsterpapir og pynt funnet frem. Og ting plasserte seg liksom selv. Det er ikke et avansert kort, men har med elementer som passer til personen som skulle få det, både på fremsiden og innsiden - som jeg glemte å ta bilde av. Kort-størrelse 12 x 12 cm.

Og det er ofte når ting ikke er forventet - at det er morsomt å lage og gi noe.
I dag er det fredag den 13. Har det gått bra eller har noen vært uheldige på noe vis? Jeg har berget ganske bra. Kom riktignok noen minutter for seint til bussen hjem. Så istedet for å gå å slenge lenge i kommunens sentrum tok jeg beina fatt, og var hjemme før neste buss kom. Så fikk jeg beveget kroppen litt også. (Som om jeg ikke gjør det til daglig liksom. *hihi* )

Ønsker alle ei god helg!


5 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i det å ikkje komme i gang med kortlaging. Blir mykje "dilling" med å bla i gjennom papirer og pynt først :)
  Men som med mange andre ting, jobber eg best under press :)
  Flott herrekort.

  SvarSlett
 2. For et flott kort og det bildet var veldig tøft.

  SvarSlett
 3. Kjempestilig kort! Tøft motiv og stilige detaljer.
  Man må bare sette i gang når ånden kommer over oss :)
  klem Unni

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan så si. :-) Men denne gangen kom "ånden" kvart på 2 på natta.... haha

   Slett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...