søndag 9. februar 2014

Gratulerer med morsdagen

... til alle mammaer der ute. ♥

Her er det andre morsdagskortet jeg lagde i år. Og det er sendt avgårde til svigermor, og jeg vet at det er vel kommet frem med posten, sammen med sjokolade-eska jeg sendte ved. Digi-motiv fra Mo Manning. Papir - Pion Design - Vintage Garden Phlox 6x6. Tekststempel - Norsk Stempleblad.


Stemplene som er brukt inni er fra samme stempelplate fra Norsk Stempelblad. Dem er jeg glad i og bruker ganske ofte.Ingen stor feiring her i huset - kjøpte meg roser selv tidligere i uka, bare fordi jeg gleder meg over å ha friske blomster i hus. Men jammen fikk jeg en bukett til. ♥ Men vi har vært på besøk til mine foreldre og fått servert kaffe og kaker. Og overbrakt blomster og kort. Nå er det middag under tilberedning, og det blir godt etter en  porsjon med søte kaker.

Ønsker alle en fin søndagskveld! 4 kommentarer:

 1. Et nydelig morsdagskort med et herlig stempel!!

  SvarSlett
 2. For et herlig kort - de er heldige de rundt deg, som får disse flotte kortene du lager. De blir nok satt utrolig stor pris på:)

  Vi hadde forlovelsedag på lørdag så jeg kjøpte en bukett til mannen. Og så lurte A på hvorfor han ikke fikk blomster, så da kjøpte jeg en bukett til han også:) Så det var mye blomster her til morsdagen, selv om ingen av de var "mine";)

  Ha ei god ny uke,
  klem til deg:)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig morsdagskort! Herlig motiv og vakkert mønsterpapir. Nydelig!
  Anette overrasket meg med hjemmebakt kake og gaver på søndag. Hun lurte på om jeg kunne komme bort for å hjelpe henne med noe, men da jeg kom dit var bordet dekket og en kjempefin kake sto på bordet :) Så koselig!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Kortet er kjempe flott. Fine farger og flott motiv. :)
  Linda

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...