torsdag 23. januar 2014

Valentines kort

Langt inne i det nye året allerede, og scrappelysten har vært litt fraværende. Noen prosjekter er jeg i gang med, blant annet en kombinert SMASH/Art Journalbok. Men den er mest for meg selv. Så kom Mai-Britt med bloggen Craft Gone Crazy med en utfordring om å lage et Valentines kort eller et kort til en romantisk anledning. Det var kjekt med et spark bak til å komme igang med scrappingen igjen. Valentines dag er egentlig ikke noe som feires eller markeres så sterkt her i huset, men det har hendt at jentene mine har fått kort eller små gaver. Men kanskje jeg skal overraske mannen med et Valentines kort i år ♥, sammen med no' godt å spise eller en annen oppmerksomhet? Jeg har ennå god tid til å tenke ut noe.
De fleste menn er ikke så veldig glad i rosa og masse dilldall-pynt, så jeg har valgt en enkel stil. Kan det gå under kategorien Clean & Simple? Jeg har brukt mønsterpapir fra My Minds Eye, Spellbinder dies, embossingfolder fra Cuttlebug, alfabet-stickers fra Panduro og en liten bling-stein som prikken over i'en. Og resultatet ble omtrent sånn som jeg så for meg. 

Jeg deltar på Mai-Britt's utfordring på bloggen Craft Gone Crazy med kortet mitt. Bli med du også da vel! 7 kommentarer:

 1. Hvor er det et superlækkert kort, Irene, tusind tak for at du er med på udfordringen!

  SvarSlett
 2. Så stilig et kort!
  Klem, Berit

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å se noe nytt her hos deg igjen! Et kjempeflott valentines kort du har laget! Rent og enkelt, med detaljer som fanger oppmerksomheten. Embossinga i det ene hjertet, den lille fuglen, og blingen i det lille hjertet. Synes absolutt du skal gi dette til mannen din!
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Nydelig enkelt kort i flotte farger!
  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 5. Stramt och stiligt Alla Hjärtans kort!
  Jag har också suttit och lagat mej ett litet hjärteprojekt idag, men det kommer inte i bloggen riktigt ännu.

  Önskar dej en riktigt god helg!

  SvarSlett
 6. Nydelig kort!! Det røde hjertet var knallflott!!

  SvarSlett
 7. Stilrent og flott. Fine farger og oppsett. Syns absolutt du skal overraske mannen din.

  God helg!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...