søndag 15. desember 2013

Tre julekort i samme fargetoner

Travle førjulsdager, men en kjapp tur innom for å vise tre av årets julekort. Korte dager, med dårlig lys gjør at bildekvaliteten er så som så. Men det var det beste jeg klarte, før disse  kortene forsvant  ut av huset.
Her skal dagen brukes til å skrive julekort. Og pakke inn noen gaver som er klare for det. Så er det vel diverse rom i huset som "skriker" etter litt omsorg og stell. :-) Tusen takk for masse besøk og kommentarer, jeg leser alle, og prøver dra på gjenbesøk. Men litt dårlig med tid til kommentarer tilbake for tida. 

Ha en fin 3. søndag i advent. 

3 kommentarer:

 1. Nydelige kort Irene!
  Kos deg i advendtstiden :o)

  SvarSlett
 2. Så søde julekort julekort du har lavet, Irene. Du kan være glad for, at du har fået taget billeder af dem. Mine julekort var pludselig ude af huset her, før jeg fik taget billder, så sådan kan det gå :-)

  SvarSlett
 3. Så nydelig julekort! Vakre motiv og mønsterark. Likte fargene veldig godt!
  Jeg lager julekort på spreng her, innimellom rydding og vasking. Julegaver har jeg knapt nok begynt på, men har gitt beskjed til alle at det blir lite gaver fra oss i år. Jeg er rett og slett lei hele gavehysteriet. Vi skal vel ut en tur i dag, greit med søndagsåpent. Skal kjøpe noen hvite julestjerner (blomster altså) og kanskje det blir en julegave eller to. Vi får se... I går var vi i Sverige, brukte hele dagen, sinnsykt mye penger og all energi, men kom hjem med bare tull....
  Ønsker deg en fin adventssøndag!
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...