tirsdag 19. november 2013

Nisser med sjokolade

Her kommer to nye esker med sjokolade. Med tradisjons-nisser, sånne koselige og gammeldagse. Må lage noen slike esker også, slik at ikke alle liksom blir for "moderne" eller for søte. Nissemotivene og nissearket er et og samme ark jeg har spart på lenge. Har liksom ikke fått meg til å kutte i det, før nå. (og nå har jeg bare ett igjen...) Arket kommer fra Papirdesign - Vintertid - Julenissen, og er fra 2011. Gledelig Jul-stempelet er fra ei stempelplate laget av Else Irene Meling. Vet ikke om denne er å få kjøpt lenger. Juleverset er et stempel fra Kort & Godt.
Her i Trøndelag har det snødd i dag. Lett og luftig snø som har dalt sakte, men sikkert mot bakken. Så koselig, fikk rene julestemningen der jeg satt og lagde julekort og så ut gjennom vinduet. ♥ Tror jeg må lete opp litt julemusikk snart, og spille mens jeg scrapper.Ha en fin tirsdagskveld!


5 kommentarer:

 1. Kjempeflotte esker!
  Har også lyst til å spille julemusikk.... ;o)
  Ha en fin dag :o)

  SvarSlett
 2. To nydelige esker! Jeg liker disse fjøs-nissene SÅ godt. Det er skikkelig jul.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte sjokolade-esker! Helt enig, de nissene er så koselige! Jula har blitt så amerikanisert de siste årene, kjempehyggelig med god gammeldags norsk jul :)
  Her har vi ikke fått noe snø ennå. Heldigvis. Men regn har vi hatt, i bøtter og spann. Kuldegradene kom i dag, men det har ikke vært noen nedbør i dag. Jeg venter gjerne en stund til på snøen, haster ikke for min del!
  Takk for mail! Skal svare deg snart, bare litt hektisk disse dagene.
  klem Unni

  SvarSlett
 4. Så mycket julfint du har gjort redan! Eller redan... de flesta är väl igång med sina julsaker nu, kort och annat... bara jag som är "lite" dålig på det... att komma igång.

  Du undrade om de där 2013-charmsen... jag har köpt dem av en tjej i ett svenskt forum och har inte en aning om var de kommer ifrån, så tyvärr kan jag inte hjälpa dej med liknande för 2014.

  Ha det riktigt gott!

  SvarSlett
 5. Snakk om julestemning, både i kortene og på bildet.
  Jeg håper det snart kommer snø hit også (men tviler)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...