fredag 9. august 2013

Babykort

Her er et kort jeg laget tidligere i sommer til en liten sjarmør og hans foreldre. Kjempekoselig å få treffe dem i ferien, og kunne holde, kose med og snuse på en ny liten verdensborger. ♥ Det var ganske lenge siden sist. Flere år faktisk.


Digi-motiv fra Wee Stamps - "Wee One". Fargelagt med ProMarkers. Ellers har jeg brukt Bazill, mønsterpapir - Authentique - Seasons Summer collection 6 x 6 - "Summer One". Tekststempel  - Kreativ Hobby. Spellbinder die. Diverse blomster, charm, brad og rondell.


Et lite detaljbilde til slutt. Øver meg stadig vekk på å sette sammen flere blomster. Ble ikke så mange her da, liker det litt enkelt. Synes det er fint når mønsterarkene får komme frem.Ha en herlig helg!


5 kommentarer:

 1. Så søtt motiv og så flott du har fargelagt det! Blomstene dine var nydelige! Kjempefint med den lille flaske-charmsen :)
  God helg!
  klem Unni

  SvarSlett
 2. Så fint kort med nett motiv og fin fargelegging.

  SvarSlett
 3. Vi er en liten familie og vennene våre er forbi babyperioden for mange år siden så det er langt mellom hver gang det blir baby-kos her. Men jeg er tante til to fine på snart fire og ett og det ble mye tantekos når de var små (og egentlig nå også selv om 4-åringen ikke har tid til slikt lenger;) De bor dessverre langt unna oss men er forholdsvis ofte på besøk:)

  Nydelig kort, synes arbeidene dine er så flotte:)

  Ønsker deg ei god ny uke
  klem:)

  SvarSlett
 4. Ett fantastiskt gulligt kort med sött motiv, fint färglagt!

  SvarSlett
 5. Superkoselig kort i flotte farger og design!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...