mandag 15. juli 2013

Minikort

Det er ikke meningen å lure dere altså. Jeg hadde skrevet blogginnlegg i går kveld, publiserte det, skulle så bare slette et utkast... Og vips så var hele innlegget borte på et sekund! Så i dag er det nytt forsøk. Så langt i sommer har det ikke blitt mye scrapping eller blogging på meg. Noen prosjekt har det jo blitt, men de kortene får jeg vise etterhvert. Det blir mye papir/-kartongrester etterhvert. Og de passer bra til å lage småkort av. Disse kortene er 10 x 10 cm. Kjekke å ha når du bare skal skrive en liten hilsen.Har brukt Bazill og restepapir. Motivstempel fra Whiff of Joy - ministamps "Henry Mouse hugging heart". Tekststempel fra Norsk Stempelblad. Motiv fargelagt med ProMarker-tusjer og stanset ut med Spellbinder-dies. Og så er jeg litt glad i blingsteiner på kortene mine.
På det andre kortet har jeg brukt et digimotiv fra A Day For Daisies - "Good Luck Pixie". Tekststemplene er jeg usikker på hvor er fra. Og har som vanlig brukt ProMarker-tusjer og Spellbinder-dies. Glitterlim på vingene og litt bling her også. Ellers så har denne sommeren brakt med seg et litt miserabelt vær, vil jeg si. Iallefall her midt i landet. Mye regn og grått, men enkelte soldager innimellom. Og da har jeg attpåtil vært så "heldig" at det flere ganger har klaffet med at jeg har tilbrakt dagen på jobb. Det positive er jo at kostnadene til solkrem er på et minimum. (Man må lete etter lyspunktene). Men som dere ser av bildet over, har jeg sikret meg en god bunke med bøker. Slik at jeg har noe å kose meg med uansett værtype og hvor jeg måtte befinne meg hen. I sofaen under et pledd, i bilen, i sola på verandaen, på senga... Jeg er forberedt. Dessuten har jeg flere håndarbeids-/sy-prosjekter jeg har lyst å prøve meg på, og selvfølgelig scrapping. Det kan vel hende resten av familien vil ha meg med på noen utendørs aktiviteter og turer også. Det gjelder å nyte dagene og kose seg som best en kan. Sommerukene flyr så fort avsted.

Fortsatt god sommer til dere som er på besøk!
7 kommentarer:

 1. Knallfine småkort du har laget. Det er en fornøyelse å få brukt opp rester :)

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 2. Kjempefine småkort! Så søte motiv :) Veldig greit å ha noen sånne kort liggende, ja! Jeg var i bursdag hos niesa mi i helga, måtte ty til kjøpekort...
  Her har vi hatt veldig bra vær i det siste. Så deilig med sol og varme! Blir bare litt bekymret, for det kan vel antagelig ikke holde helt til jeg har ferie... Man er jo ikke akkurat bortskjemt med fint vær i så mange uker i strekk. Blir dårlig med kortlaging nå i varmen, det er rett og slett altfor varmt i kroken min! Men jeg klager ikke altså, jeg liker varmen :)
  Fortsatt god sommer! Håper været bedrer seg hos dere veldig snart!
  klem Unni

  SvarSlett
 3. For noen søte kort, det første var bare helt herlig:)

  Har ikke blitt store utgiftene til solkrem her heller, men vi har vært ganske heldige i sommer. Den uken vi var på ferie hadde vi sol hver dag mens det var en av de verste ukene hjemme. Så kommer vi hjem og da kom sommeren - vi må faktisk snart kjøpe ny solkrem, hva gir du meg;)

  Håper det blir litt sol og varme på deg også,
  god klem:)
  klem:)

  SvarSlett
 4. Nydelig kort begge to. Og digger motivet på det siste her. Tror det må et slikt et i min samling også :-)

  SvarSlett
 5. Nydelige småkort du har laget.
  Herlige motiv.

  Klem Connie

  SvarSlett
 6. Helt ljuvliga små söta kort du har gjort!

  SvarSlett
 7. Jeg elsker den lille musa!! Flotte minikort!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...