søndag 26. mai 2013

Premie CASA AJ♥Finale

I går fikk jeg premien min for Art Journalen som jeg vant med på CASA Kreativ. Førstepremien var et gavekort på 250 kroner fra Scrappiness. Jeg hadde store problemer med  å velge meg ut noe blant alle de flotte varene de har i nettbutikken. Så jeg må garantert tilbake og supplere med flere ting. Men noe fant jeg da. ♥


Flotte ark fra Bo Bunny, speilkartong, 2 stykk "Big Brush Pen" fra Faber Castell - kjekke å bruke blant annet til Art Journaling og tag's. Små tre-figurer fra Studio Calico og journaling-kort. GLEDER meg til å ta i bruk alt.

Her har vi hatt ei flott helg med nydelig vær. Men jeg har også vært aktiv på scrappe-bordet. Denne helga har det nemlig vært CASA-kos-helg på CASA Kreativ.  Fra fredag til søndag har vi fått varierte oppgaver og utfordringer. Alt har jeg ikke rukket å lage, men har levert bidrag til noen oppgaver. Det viktigste har vært å kose seg! 

Anbefaler dere å ta en tur innom Scrappiness og se på alt det flotte de har. Og nei - jeg er ikke sponset eller bedt om å reklamere for dem. Men synes det er viktig at vi får beholde flotte norske nettbutikker. 


Ønsker alle ei flott ny uke! 
Tenk - nå er vi snart i juni måned. Og det er sommer. ♥


1 kommentar:

  1. Nok en gang gratulerer, Irene! Så mye fint du valgte ut! Ikke lett å begrense seg når man skal shoppe, det er jo så mye å velge mellom! Skal jeg ta den eller den.... hhhmmm.... ok, jeg tar begge :P
    Vi har hatt enda en deilig helg på hytta. Så varmt :) Vi har grilla og hatt besøk, sola oss og slappet av. En liten helg går altfor fort, gleder meg til ferien!
    Ønsker den en fin uke!
    klem Unni

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...