torsdag 11. april 2013

Familiehistorie - LO

Denne gården ble bygget av mine oldeforeldre på mor-sida av familien ca 1931. Deretter bodde det folk  på gården i rundt 30 år. Min mormor har bodd her i sin ungdomstid. Likeså min mor, og mine to eldste søsken en kort periode i deres tidlige barndom. Så ble huset brukt av familie og slekt som hytte/landsted i mange år, men de siste årene har ingen brukt det i særlig grad.

Men gården passeres hver gang vi skal dra på hytta, som ligger like i nærheten. Og i oktober i fjor hadde jeg kamera med og måtte bare ta noen bilder av de slitte bygningene. Av låven er det nærmest bare et skall igjen. Huset står vel mer intakt, men likevel sterkt preget av vær, vind og råte. Men de har likevel sin egen sjarm. Låvedørene som  henger mer eller mindre på skeive med sine hvite dørkarmer, endeveggene med mange hull etter hakkespettenes iherdige arbeid. Huset med blondegardiner i vinduet. Gården rommer iallefall mange minner for flere generasjoner. ♥

Materialer jeg har brukt:

Bazill
Mønsterpapir - Pion Design - "Från mitt hjärta - Rosenram"
Mønsterpapir - My Minds Eye - "Wild Asparagus - Girlfriends"
Gråpapir fra en IKEA-pose
Alfabet - Quickutz - "Dragonfly"
Swirl die - Magnolia - "wedding Collection - Leaf & Swirl"
Blomster - Petaloo "Forget me nots" farge "paprika"
Fugl die - CreaTables - Marianne design
Billett - Tim Holtz
Pebblesmotiv - Digital by Janet - Etsy.com
Minibokstaver - KaiserCraft - Tiny Alpha Stickers
Blonde, diverse charms og hyssing.


6 kommentarer:

 1. Wow! Det var en fantastisk flott LO, Irene! Og takk for at du delte historien om stedet, det fikk fantasien min til å se mye mer i arbeidet ditt! Så synd at gården ikke er i bruk lenger. Måtte jo ha vært et fantastisk flott sommerhus!
  God helg!
  klem Unni

  SvarSlett
 2. Dette var en kjempeflott LO med en fin familiehistorie. Jeg synes de litt nostalgiske arkene passet perfekt, og liker veldig godt mattene du har brukt under bildene. God helg! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig Irene! Kjempeflott med lagene under bildet - veldig pssende med blonden, nydelige blomsterklynger og herlig med hyssing og verktøy!
  Ha en riktig god helg :o)

  SvarSlett
 4. Jeg synes det blev meget, meget flot. Du har fået fortalt historien og motiv, papirer, blomster og alt passer bare så godt sammen. Huset og laden er forresten bedårende - til at drømme sig væk i.

  SvarSlett
 5. Flott LO Irene! Så fint sammensatt, nydelig pynteark og flott pyntet!

  SvarSlett
 6. Utrolig flott LO av en utrolig fin bit av din historie. Min barndomsgård står også igjen som et slik tomt skall, og det er trist å se det forfalle, men det var veldig fint å ta vare på minnene på denne måten. Jeg forsøker meg på noen LO'er, ellers går det mest i kort, men her fikk jeg en veldig fin ide. Takk for at du la deg til som følger av bloggen min. Skal bli koselig å følge deg framover også.:) Og takk for tipset om ordbekreftelsen, var ikke klar over at den var på!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...