tirsdag 25. desember 2012

God Jul

Da var selveste julaften over, dagen vi så lenge har forberedt oss på. Kjøpe julegaver, forberede mat, vaske hus, bære ved, bake ukjent antall kakesorter, pynte tre, og pynte innedørs og utendørs. Vi har hatt en koselig julekveld, med mye god mat, og tror alle ble fornøyd med sine gaver. Vi hadde musisering i huset  og avsluttet med en runde med et nytt spill. Nå er det bare å ta det med ro og kose seg resten av juledagene.

 
 
Vil bare vise dere et av de siste julekortene fra i år. Motiv er fra Lilli of the Valley. Motiv fargelagt med ProMarkers som vanlig. Måtte ha litt glitterlim på hetta. Teksstempler fra Kort & Godt.
 


 
 
Rondell og hjertecharms i gull. Har stæsj liggende i mengder, det gjelder å huske å bruke noe av det. Men det minker veldig lite.
 Vil da bare få ønske dere en fortsatt

GOD JUL! ♥

4 kommentarer:

 1. Flott kort! Flott stempling, herlig motiv og nydelig med blomst og charms :o)
  Ha en fin romjul :o)

  SvarSlett
 2. Jeg er den lykkelige mottaker av dette kortet! Det er så nyyydelig! Jeg elsker det motivet! Og det er så lekkert med glitter på lua, lyset og duskene. Lekkert papir og oppsett! Tusen takk, kjære Irene! Og tusen takk for gaven som fulgte med!! Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk sendt deg noe i år :(
  Ønsker deg en fortsatt god jul! Kos dere masse sammen!
  Stor klem fra Unni

  SvarSlett
 3. Nydelig julekort! Tusen takk for koselig kommentar hos meg!

  Ha en herlig helg videre!

  Klem

  SvarSlett
 4. Ett helt underbart julkort! Så fint sammansatt och med vackra färger och dekorationer!

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...