tirsdag 30. oktober 2012

Vinteren har kommet

Jeg er innom som snarest for å fortelle at jeg har det bare bra. Litt vel rolig på scrappefronten akkurat nå, men håper det tar seg opp snart. Istedet nyter jeg flott vintervær med sol og noen minusgrader ute, men med fyr i ovnen inne. "Elle melle" om jeg skal ta fatt på litt husarbeid eller om jeg skal finne frem kartong, stempler og mønsterpapir...

Mens jeg funderer på det så kan dere få se et par bilder jeg tok på søndagsturen. Måtte bare dette flotte været fortsette. Jeg er ikke så glad i nullføre, snøslaps og regn. Men må vel bare innfinne meg med at været kan skifte mange ganger ennå frem mot jul.
Det er også morsomt å se Sidensvansen. Har lagt merke til dem nå de siste dagene. De flyr i store flokker og spiser rognebær fra trærne. De har slik en artig "hårsveis" og så er de gule helt bak på stjerten. Her har jeg prøvd å fange noen med kameraet, det var jammen ikke lett.
Ønsker dere alle en flott dag!

5 kommentarer:

 1. For noen nydelige vinterbilder, ser bare herlig ut. Her på Vestlandet er det regn, som sikkert fryser iløet av natten! Men vi har hatt et par flotte dager i det siste også - heldigvis.
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Vinteren kan være så vakker! Når det er nysnø og blå himmel, fantastisk flott! Jeg misunner deg evnen til å nyte det og se detaljer og skjønnheten ute i naturen.
  Hva ble det til, husarbeid eller papirhobby? Jeg vet hva jeg ville valgt :P
  Ha en fortsatt fin uke!
  klem Unni

  SvarSlett
  Svar
  1. Må vel innrømme at det ble litt husarbeid og rydding i huset... Men i dag driver jeg og "pjusker litt" med noen tag'er. :-)

   Slett
 3. Sidensvansar är såååå vackra!
  Och dina vinterbilder likaså, väldigt vackra. Även om jag nu inte själv är någon "vinter-fantast". Jag har så mycket hellre en lång och härlig höst i vackra färger! *ler*

  Ha det gott! Klem!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder!!! Er enig med deg at full vinter med snø er bedre enn regn, og snø som forsvinner etter noen timer!! har en 5 åring her som var lykkelig for at det var snø på morgenen idag, og som ble ganske lei seg da hun kom ut og fant ut at det regnet..... :)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...