torsdag 7. juni 2012

Nok et konfirmasjonskort

Innom bloggen en kjapp tur for å vise et bestillingskort til en jentekonfirmant. Kom overraskende på, da en kollega ønsket et par kort. Koselig det, og moro å bruke jentestempler igjen. Fargeønske var turkis - ser fargene blir litt blassere på bildet enn det de egentlig er.


Jeg liker veldig godt arkene fra Memory Box. ♥ Dette er fra serien Brioche. De kommer i  6x6 -blokker og jeg har 3-4 forskjellige serier. Motivet vet jeg ikke hvor kommer fra, men er glad i det og har brukt det en del. Swirlen er fra Magnolia.

I dag har jeg hatt fridag og kost meg i sola. Men også gått til kamp mot denne hageplanten. Fikk fjernet en del foran huset. De bryter seg opp og mellom steinhellene. Tenker det blir verre når jeg skal prøve å fjerne de fra plena. Frykter at jeg kommer til å tape kampen, men hadde jeg fått fjernet noe av det, så hadde det vært bra. Jeg skal iallefall  gjøre et forsøk. ☺Ønsker dere flotte junidager der hvor dere er!

3 kommentarer:

 1. Nydelig konfirmasjonskort! Det mønsterarket var virkelig flott! Har aldri sett det før tror jeg. Motivet er også veldig fint! Jeg fikk kjøpt det stempelet brukt for ikke så lenge siden, men har ikke fått brukt det ennå.
  Løvetann er da en vakker blomst! :-P Kjøp kaniner! :-D

  SvarSlett
 2. Så stilig kort dette var ! :)
  Flotte farger og ungdommelig :)

  SvarSlett
 3. Det var et nydelig konfirmasjonskort!

  Så koselig å høre at du likte tingene du kjøpte av meg :)

  Ønsker deg en superfin sommer og lykke til med løvetannbekjempelsen. Skal ta meg en runde med løvetannluking jeg også i løpet av helga :)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...