onsdag 2. november 2016

Farsdagskort - Card for Father's Day

Farsdag nærmer seg raskt, og tradisjonen tro må fedre få en liten hilsen. Dette kortet ble laget etter en selvvalgt skisse hos Sketch Saturday.

In Norway we celebrate Father's Day the second sunday in November each year. And of course my own father deserve a card. ♥

Motivet er fra Lili of the Valley. Mønsterarkene er av ukjent produsent - restepapir som har ventet på et passende prosjekt. Gratulerer-stempel fra Kort & Godt. Die Farsdag - Scrapmagasinet. Stjernene er stanset ut med dies fra Spellbinders.
På innsidene har jeg brukt mønsterpapir fra KaiserCraft - Blue Bay Collection. Sjokolade-stempelet er fra North Star Stamps. (Trykk på bildet hvis du synes det blir for smått å se.)


Inni kortet er det stemplet et vers om sjokolade, så da ble det en eske sjokolade i gave også. Jeg er som regel ikke særlig kreativ når det gjelder å bruke scrappe-stæsj til innpakning av gaver. Men denne gangen passet det med Washi-tape og å stanse ut ordet far - siden det nå var en farsdags-gave. (Die fra kaBoks)


Her er skissa som jeg valgte. 
Takk for besøket!
Thank you for visiting me!


3 kommentarer:

  1. Kjempestilig kort , tøffe ark :)

    SvarSlett
  2. Jeg bruker Distress Stain denne gang hvit ,klasket på i 2 eller 3 ganger der det tørkes mellom hver gang til jeg ble fornøyd med fargen :-)

    SvarSlett
  3. Kjempe tøft kort, digger måten du har laget dette. Det er så få gode manne/gutte kort der ute, så takk for inspirasjonen ♥

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...