onsdag 16. april 2014

Påskehilsen

En liten tur innom bloggen igjen for å vise dere ett til påskekort jeg har laget. Så i år har jeg altså sendt hele 2 påskekort. *smiler* Koselig å sende, men enda mer overraskende og morsomt var det å få et selv i posten i dag. ♥

Motiv er fra nettet et sted, mønsterpapir fra Bildmålarna, tekststempel fra Norsk Stempelblad. Chipboard-figuren kommer fra wycinanka.net - en polsk nettbutikk. Under kortet ser du litt av en av de nye påskeløperne jeg har sydd til påske. Falt for mønstret og fargene, og bare MÅTTE ha meg litt av stoffet.Her er det ellers ikke særlig overdådig pyntet til påske. Men gule roser og mini-påskeliler er i hus. Og et ukjent antall påskeegg har kommet frem. Noen ønsker visst at de på mirakuløst vis skal fylles med godteri. Foruten de nevnte påskeløperne jeg har sydd og selvfølgelig telys i flere lysestaker rundt om. Ute er det nå snøfritt igjen etter et dryss for et par dager siden. Hvitveisen fikk jeg øye på i dag, og kommer det sol så vil den blomstre fint. I år er det hjemmepåske, så det blir garantert flere turer ut. Både med og uten kamera.

Fikk også koselig besøk i hagen i dag - og måtte snike meg ut for å ta noen bilder. Men den spretne fyren var ikke særlig redd.


Ønsker alle som er innom på besøk

 - fine dager og en god påske!


3 kommentarer:

 1. Flott kort:). Stilig stoff du har brukt og koselig med besøk i hagen:)

  God påske!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott påskekort! Den chipboard figuren var jammen flott, tror jeg må ta meg en tur i den nettbutikken :)
  Så koselig påskebesøk i hagen! Vi har hatt kattebesøk hele påsken, måtte faktisk sende melding til eierne og gi beskjed om at han satt og ventet på oss utenfor hytta lenge etter at vi dro hjem i går kveld. (har webcam på hytta) De dro dit og hentet han. Vi har kost oss så mye med den katten i påsken, savner han masse nå! Savner egentlig hele påsken, i morgen er det hverdag igjen og jeg er IKKE klar!
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...