onsdag 13. november 2013

Dekorert sjokoladeeske

Jeg og mange med meg, synes at det er kjekt å dekorere Toffifee-esker. En fin liten gave til jul eller andre anledninger. Problemet er at man blir fristet under arbeidet til å smake på sjokoladen, og innen man er ferdig med å dekorere noen esker, så kan det hende at innholdet er spist opp. Så må man kjøpe nye sjokoladeesker og putte inn i hylstrene slik at det faktisk blir noe å gi bort. Men det er lov å kose seg både når man scrapper, og for mottakerne av gaven.


Her er det brukt papirer fra Vibeke Spigseth - Poppydesign. Stempel fra Kreativ Hobby, Doilies/liten kakeserviett fra Panduro, bånd og charm. 

Tenkte  jeg skulle ha en give away da jeg passerte 1 år med blogging. Men så forsvant hele tanken blant mange andre tanker. Som det noen ganger gjør. Nå nærmer det seg snart to år i januar, og jeg har bursdag i desember. Så skal prøve å få til en hilsen til mine følgere på bloggen til en av de to anledningene. For jeg setter veldig stor pris på dere som er innom og legger igjen koselige kommentarer på det jeg lager. ♥ Og vil gjerne gi noe tilbake. 

Ha en fin novemberdag der du er!
7 kommentarer:

 1. Nydelig Toffifee-eske! Så flott det papiret var! Koselig med hjerter til jul :) Jasså, spiste du opp sjokoladen? hihihi Du er nok ikke den første, nei :) Men du har jo helt rett, man skal kose seg også!
  Give-away er alltid populært :) Jeg hadde også tenkt å ha en før jul, men har ikke kommet så langt ennå. Hvor blir dagene av?
  Ha en fin onsdag :)
  klem Unni

  SvarSlett
 2. Det papir har jeg også brugt på juleprojekter i år. Efter at have haft det liggende i et par år, så forelskede jeg mig pludselig i det nu. Det er så fint og sødt, og det samme er din toffifeeæske. Det bliver en lækker julehilsen - når du bare får fyldt den med chokolade igen :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig eske! Flott med arrengementet rundt tekststempelet!
  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 4. Flott eske! Kjenner til farene ved å dekorere disse eskene, ja :D
  De smale blokkene til veskeblokker, de deler jeg selv av vanlige blokker ;-)

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt esken din ble ( sår vel i stil med innholdet da -hi-hi)

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig æske og et sødt stempel... altid en god værtinde gave

  God dag, klem

  SvarSlett
 7. Denne ble kjempe flott. Takk for masse fin inspirasjon her i bloggen :)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...