søndag 13. oktober 2013

Et enkelt kort i blått - A simple card in blue

Her er et kort hvor jeg har utfordret meg selv. Jeg liker veldig godt å bruke flere paneler/Bazill for å ta opp igjen farge fra motiv og mønsterark. Men denne gangen bestemte jeg meg kun for å bruke kun ett mønsterark og kortbasen. Og det er faktisk litt vanskelig for meg - å bare bruke mønsterpapir rett på kortet. Men dette kortet gikk det veldig kjapt å lage, brukte mindre enn 1 time fra jeg begynte å fundere på kortet til jeg var ferdig. Men så er da PION-papirene veldig flotte og dekorative i seg selv.


Foruten Bazill har jeg brukt mønsterpapiret fra PION design - Vintage Garden - Flax 6 x 6. Tekststempelet er fra North Star Stamps. Teksten og rammen er stanset ut  med Spellbinders. Fuglen er fra ei clearstamp-plate fra Kort & Godt. Diverse blomster og Rhinestones.


Innsida ble også enkel, selv om jeg her har "lurt med" et ekstra panel. Synes det ser litt mer gjennomført ut på den måten. Brukte også fuglestempelet her for å fortsette temaet fra forsida. Mønsterarket kommer fra samme ark som jeg brukte foran.Blir med på disse utfordringene:

Challenge 4 Everybody -  Challenge#31 - Anything Goes - ends 25th October

Totally Gorjuss - Challenge 205 - Wings and thingsNyter du høsten, eller synes du årstiden er vanskelig å komme seg gjennom? Uansett - kos deg innendørs eller utendørs med det som gir deg glede og energi. 

Ønsker deg en herlig oktober!


9 kommentarer:

 1. Et lekkert kort! Nydelig papir som passer strålende til en slik utfordring! Vel gjennomført!

  SvarSlett
 2. Ett mycket vackert kort med fint papper, ljuvlig text och så fantastiskt fina blomster till det!

  SvarSlett
 3. Et kjempefint kort. Nydelige papirer og farger. Det går an å lage det enkelt noen ganger, men er enig med deg, det er vanskelig! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Nydelig kort! Nydelige papirer selvfølgelig, men også lekkert blomsterpyntet!
  Ha en flott uke :o)

  SvarSlett
 5. Lekkert kort i flotte farger!

  SvarSlett
 6. Kortet ditt ble veldig lekkert, likte det utrolig godt, med nydelig tekst og kjempefint blomsterpynt ble det absolutt perfekt :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Et nydelig kort! Du har brukt et lekkert pynteark og kortet er kjempeflott pyntet.

  SvarSlett
 8. Så nyydelig, Irene! Det er vanskelig å gjøre om på det man er vant til, jeg pleier også alltid å ha et panel under mønsterarket og vet hvor vanskelig det er å la være :) Men det funker jo helt fint uten, det beviser du jo her! Nydelig mønsterark og flott tekst. Lekkert pyntet med blomster og bling. Det gjorde seg veldig godt med fuglen du har stemplet både foran og inni!
  Jeg liker IKKE høsten! Selv om vi har hatt en fantastisk flott høst i år. Ok, høsten kan være fin, men jeg tenker bare på at det betyr at det snart er vinter og det liker jeg absolutt ikke!
  Ha en fin dag :)
  klem Unni

  SvarSlett
 9. Et flott kort og for en vakkert tekst<3

  Jeg er vanligvis ikke veldig begeistret for høsten og er glad vi har flere bursdagsbarn som skal feires denne årstiden. Fokuset blir litt mer hyggelig da:) Men - slik høsten har vært så langt kan jeg like og til og med et vårmenneske som meg er overbevist:)

  Ha ei god ny uke,
  klem:)

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...