søndag 16. juni 2013

Herrekort

Her er et kort jeg laget til min onkel som fylte år i mai. Enkelt i formen, og uten en eneste blomst. Har brukt motiv fra klippeark fra Pretty deSIGN. Der har de mange klippeark med forskjellige tema og motiv. Kjekt å bruke når man har dårlig med tid, eller det passer til kort-tema man skal lage.
Jeg har brukt

- Bazill
- mønsterpapir - ukjent
- motiv - klippeark fra Pretty deSIGN
- overlay med noter
- alfabet-stickers
- pebbles - klokkemotiv kjøpt på etsy.com (mange selgere der)
- billett
- charms
- twineHer i huset er det en rolig søndag. Dagen startet så fint med sol og litt vind, så mørknet det og det ble hagl-skur og regn. Fikk akkurat reddet blomstene mine på verandaen under tak, før det startet for alvor. Værmeldinga har ikke vært til å stole på den siste tida, så man må bare være forberedt på alt. Har faktisk ikke brukt solkrem så langt i sommer, det har vært for lite sol og finvær til det. Vi sørger for å ha grillmat i hus sånn at vi kan spontangrille når det passer sånn. Selv om sola snart skal snu, får vi krysse fingrene og håpe vi får mange fine dager resten av sommeren. Slik at vi kan lade batteriene til høst og vinter.5 kommentarer:

 1. Wow, det var knallstilig, Irene! Et skikkelig maskulint kort, masse tøffe detaljer, stilige farger, flott motiv og oppsett! Likte det kjempegodt!
  Kjedelig med sånt vær, vi trenger mer sol og varme enn det den norske sommeren har å by på. Men man vet jo aldri, det er ennå håp for noen lange varme gode sommerdager. Vi får bare krysse fingrene :)
  klem Unni

  SvarSlett
 2. For en staselig kar på et flot pyntet kort!

  SvarSlett
 3. Et kjempeflott herrekort. Klippeark er alltid greit å ty til og du har brukt flotte detaljer i tillegg.

  SvarSlett
 4. Knallstilig herrekort. Dette likte jeg veldig godt.

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 5. Så stilig herrekort ! :)
  Skikkelig flott !!! Flott motiv og kjempefint papir du har brukt. Likte godt detaljene også :)

  Ønsker deg en fin-fin helg.
  klem

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...