søndag 12. mai 2013

Et lite livstegn

Joda, jeg er her. Og lager kort og andre ting. Men må la de ligge litt på vent slik at mottakerne kan få dem før jeg viser dem frem på bloggen. Man vet aldri hvem som er inne og smugkikker. Jeg ser det er mange på besøk, men også mange som ikke gir seg til kjenne. Men det kommer flere kort etterhvert. Men det som er stas, det er når man får tilbakemelding på bestillingskort hvor fornøyde de er. Og når de kommer med ny bestilling på kort - flere måneder i forveien til når de trenger det. Det gleder meg noe innmari at de liker det jeg har laget. ♥ Det gir masse inspirasjon.

Henger fortsatt med på fargealongen på Casa Kreativ. Og denne måneden er det blått som gjelder. Koser meg med hekling og TV på kveldene. Noen ganger er det litt vanskelig å konsentrere seg om luftmasker og staver, spesielt når krimmen jeg ser på er spennende. Det hender jeg må rekke opp et lite stykke, og begynne på nytt igjen.Ellers så byr denne uka som kommer, både på bursdag, 17. mai og konfirmasjon, jobb og møte. Gaver og kort er ordnet. 17. mai har vi ikke helt planlagt ennå. Yngste datter begynte på ungdomsskolen i fjor, så da er det ikke samme "krav" til å gå i tog. Men vi skal uansett kose oss med god mat, og kanskje dra på besøk. Har planer om å plante ut noen hageblomster for å gjøre det litt koseligere på veranda og inngangsparti. Bjørka i hagen har fått et lysegrønt slør og hvitveisen er i blomstring. Herlige dager! Tror faktisk jeg skal ut og plante med en gang jeg, så er det gjort iallefall.

Ønsker deg en god søndag der du er!


2 kommentarer:

 1. Kan tenke meg at mottakerne på kortene dine er fornøyde ja, du er så flink:)
  Har blått prosjekt på kroken jeg også for tiden, kjenner meg godt igjen i det med å hekle samtidig som jeg ser på tv - og jeg hekler forholdsvis enkle greier:D
  Det er nedtelling her til 17. mai, A begynte også på ungdomsskolen i fjor og vi må heller ikke gå i tog. Men vi gjør det likevel - i alle fall i skoletoget. Det er felles bytog på formiddagen hos oss men vi hopper over det og sparer kreftene til ettermiddagen. Da går vi i tog fra skolen og ned til Borgundgavla - blir været som det er meldt blir det en fin ramme for dagen:)

  Ha ei god ny uke kjære du
  klem:)

  SvarSlett
 2. Så klart de liker kortene dine og bestiller fler! Du er kjempeflink Irene, både til å lage kort, AJ's, LO'er og hekling! Det kan fort gå litt i surr med mønsteret når det er noe spennende på tv, ikke så lett å konsentrere seg om 2 ting på en gang :)
  Vi har ingen planer for 17. mai. Eller jo, det har vi, hvis været ikke blir så altfor dårlig drar vi på hytta. Men det spørs, værmeldinga er ikke så veldig oppløftende nå... Hvis det ikke blir hyttetur denne helga heller tror jeg vi snart kan vurdere å selge hele greia, vi kommer oss jo aldri dit lenger :(
  Ønsker deg en fin uke!
  klem Unni

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...