søndag 23. september 2012

Nyter høsten

Dagen i dag kom med et herlig vær. En sånn høstdag så fin at man rett og slett ikke kan sitte inne. Selv om jeg i lengre tid har hatt hodet fullt av scrappe-planer og -tanker så måtte jeg bare bruke noe av dagen ute. Vi bor sånn til at det kun er et par minutter å gå, så er vi i skogen. Mannen som er mer fysisk aktiv enn meg, skjønner ikke helt min måte å gå tur på. Han flyr rundt med pulsmåler og konkurrerer mot seg selv og klokka. Jeg derimot går nesten så sakte som jeg bare kan. Stopper opp, ser på lyset og solstrålene som faller mellom trærne, blåbærlyngen som endres fra grønn til flott rødlig, løvet som har falt på bakken, den knudrete barken på den gamle grana, åkeren hvor kornet er slått og høstet inn. Jeg rusler rundt og knipser bilder her og der. Dagene og årstidene går så raskt, og jeg prøver å se forandringene når jeg tar mine turer rundt omkring. Riktig koser meg, og kobler av. Lar tankene vandre på egen hånd, tenker på alt og ingenting.

 
 
Hva er det du liker best med høsten? Innendørs og/eller utendørs.
 
Ønsker deg en flott uke!

5 kommentarer:

 1. Herlige høstbilder, og jeg ser at vi går tur på akkurat samme måte - jeg må få med meg alt rundt meg:)
  På høsten er slike turer du beskriver her noe av det jeg liker best utendørs.
  Når høststormene setter inn koser jeg meg med tente lys, god musikk og litt kreativ pussel:)

  Ha ei god uke,
  klem:)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder du har tatt! Bra at du klarer å stresse ned og nyte øyeblikket på turene dine :) Skulle ønske jeg hadde den evnen... Høsten er dessverre den årstiden jeg liker minst. Jeg klarer ikke å nyte den klare lufta eller de vakre fargene selv om jeg kjenner og ser det er der. Eneste fordelen med høsten er at jeg med god samvittighet kan krype inn i hulen min og kose meg med kortlaging :)
  Ha en fin uke! klem Unni

  SvarSlett
 3. Flotte høstbilder! Jeg elsker høsten - fargene den friske luften, lukten av fyring, og hvis jeg ikke akkurat må gjøre noe ute syns jeg det er koselig med regn også :o)
  Ha en nydelig høstdag :o)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder du tar!
  Og du går tur på samme måten som meg. Hehehe
  Jeg elsker å få med meg små detaljer i alt det som forandrer seg i takt med kalenderen, og alt annet også.

  Høsten er den beste tiden jeg vet på året, så jeg blir i ekstra godt humør og kjenner jeg gleder meg til vinter og jul. <3

  Ha en flott septemberuke, de siste i år faktisk.

  klem klem

  SvarSlett
 5. Flotte høstbilder dubdeler med oss.
  Tusen takk for den hyggelige kommentaren i bloggen.
  Kjekkt å bli oppdaget av " nye ".

  Hilsen Kjersti

  SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...