onsdag 27. juli 2016

Sommerhilsen

I 2016 er det vel mer eller mindre slutt på å sende postkort når man er på reise eller på ferie. Når kjøpte du sist et typisk turist-postkort for å sende til noen? Det er blitt mer vanlig å sende en Snapchat, legge ut bilde på Instagram eller oppdatere Facebooksida si.

Men selv om jeg egentlig aldri får "gammeldags" post i postkassa mi, så synes jeg det er innmari koselig å sende en hilsen til andre. Det blir sjelden (les: aldri) et kjøpe-kort, men jeg kan ikke spare på kortene jeg selv lager. Så da er det moro å glede noen med post i "snegle-fart". Noe annet som ligger mellom alle reklamene og evt regninger - selv de kommer som regel elektronisk etterhvert.

Her ble det da et kort i herlige og lyse sommerfarger. Som  minner meg om lyse sommernetter i nord, blå himmel og blått vann, og en frodig grønn natur. ♥ Jeg har brukt mønsterark fra Pion Design - Sagan om våren - Liljekonvall. (De arkene ble egentlig ikke helt ryddet bort etter tidligere prosjekt, og passet veldig godt til dette kortet også). Notearket husker jeg ikke produsent på. Motivet er fra StudioLight. TIL DEG-stempel fra Norsk Stempelblad. #stempler fra Staz.  Dots med glitter er fra Doodlebug.Ganske enkelt pyntet på innsidene. Et lite vers og skrivefelt på motsatt side, med #-tag-stempler i hjørnene.Gode venner-stempelet er fra Kort & GodtBlir med på disse utfordringene


Trykkpressa - Juli - Blått, grønt og hvitt - 31/7

Nordsalten Hobbyklubb - #142 - Blomster - 31/7

Kort o Mania - #156 - Sommer - 31/7

Tusen takk for besøket, 
jeg setter stor pris på kommentarene dere tar dere tid til å skrive. ♥
søndag 3. juli 2016

Endelig sommer - Summer at last

Dette kortet ble en liten utfordring for meg selv også. Mønsterarket fikk jeg i en goodiebag på et treff en gang. Jeg har ingen peiling på hvem produsenten er. Det har blitt liggende, på vent til et passende prosjekt. Og et sommerkort kan vel ikke være mer passende.
Jeg måtte prøve ut to av de nyeste die'ne mine. "Flip flops" fra  Taylored Expressions, og "Petal Ribbon" fra Poppy Stamps. Tekststempelet husker jeg ikke hvor er fra. Har også brukt dots fra Doodlebug.
Ville ha med litt farger på innsida også, så brukte opp restene av mønsterarket. Ingenting går til spille hvis det kan utnyttes. Jeg burde kanskje øve meg på å kaste litt mer rester...
Deltar på disse utfordringene:

Kreativ Scrapping - #6 og 7 - Sommer og sol - 26/7

Kort o Mania - #156 - Sommer - 31/7
fredag 1. juli 2016

Til sølvbrudeparet

Nok et kort til sølvbrudeparet. Denne gang i grønt og kremhvitt. Motivet er fra et klippeark fra StudioLight. Det er montert på en utstanset ramme fra Spellbinders. Mønsterarket er fra Pion Design - Sagan om våren - Liljekonvall. Til Lykke-stemplet er fra kaBoks. De små #tag stemplene er fra Staz - de synes jeg er kjekke for å få det lille ekstra.  Noen sølvfargede blingsteiner - og det var det jeg trengte på dette kortet.
Noe som er blitt typisk meg - er at jeg som oftest stempler direkte på mønsterarkene, og sjelden på paneler som så limes på. Jeg synes det blir finest sånn, og så klarer jeg liksom ikke gjemme alle de fine arkene under masse pynt eller tekstpaneler. I begynnelsen var jeg ofte redd for å ødelegge kort jeg hadde begynt på. Men fikk høre fra en mer erfaren scrapper - det er ikke så farlig, det er jo bare papir, og går det galt er det jo bare å prøve på nytt igjen. Og det er jo sant.Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...