lørdag 9. april 2016

Konfirmasjonskort

Det nærmer seg konfirmasjonstid igjen. Og jeg prøver ligge litt på forskudd med å lage kort, også hvis noen å ønsker å bestille. Men dette kortet er laget uten noen bestemt i tankene. Jeg har satt av plass hvis jeg ønsker å tilføye evt navn senere - da blir det mer personlig. Det er heller ikke alltid sånn at et kort er helt ferdig, det hender ofte at jeg finner ut at det mangler noen perler eller litt glitter... Motiv fra nettet, buttons fra Magic Monday og stempel fra Kaboks.


Utgangspunktet for kortet var denne samlinga av restepapirer. 


Blir med på disse utfordringene:


Nordsalten Hobbyklubb - #136 Rester - 14/4

Papirplaneten - #5 Konfirmasjon og/eller våren - 30/4

Scrapping.no - søndagsscrappen - Grønn
fredag 1. april 2016

Shabby chic-kort

Den andre helga i mars dro jeg på scrappetreff i Tromsø - Scrapp med hjertet. Det var andre året jeg var der, og det kan se ut som det kan bli en god tradisjon å dra dit. ♥ I år kom Hilde Røisehagen og holdt kurs for oss. Posekort i Shabby chic-stil. Artig å få ny inspirasjon, tenke litt annerledes og ta  med seg noen tips og triks.

De siste detaljene ble ordnet og limt på etter at jeg kom hjem. Stanset ut GRATULERER i en litt mørkere kartong som passet fint i fargene, og som vises litt ekstra på kraftkartongen. Morsom å bruke retroblomst-punchen igjen også. Kanskje jeg skal ta i bruk punchene mine også - har 3 størrelser av disse blomstene.
Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...