søndag 7. februar 2016

Mini eksplosjonsboks

For andre gang har jeg laget en eksplosjonsboks. Og det er ikke vanskelig å lage, så vet ikke hvorfor jeg ikke har laget flere. De er morsomme å pynte, mange muligheter til variasjon med type innhold og dekor.

Denne gangen tok jeg utgangspunkt i denne fargepaletten - som også er utfordring hos Scrapp med hjertet.
Og sånn ble boksen min. Størrelse 6 x 6 cm. Perfekt størrelse til å bruke restepapirer, og ikke trenger man mye pynt heller. Men gir likevel en utfordring i å pynte både lokk og innsider.Laget et lite skrivefelt i bunnen, ikke store plassen - men plass til noen få ord eller en kort hilsen.
Her har jeg funnet tekststempler som passer godt på innsidene, alle fra forskjellige produsenter tror jeg.
Blir med på følgende utfordringer


Scrapp med hjertet   - Utfordring #1 - Fargepalett

Hjerteboden - Utfordring februar - Mer enn 2 bretter

Scrappegarasjen - Utfordring - norske produkter (har brukt bare norske tekststempler)Tusen takk for besøket! Ser mange er innom en tur, og veldig koselig at noen av dere tar seg tid til å legge igjen en kommentar. 


tirsdag 2. februar 2016

Bursdagskort

Kan man ønske godt nytt år, med et kort laget på tampen av det forrige året?? Litt i seineste laget - jeg er enig i det. Vi har jo til og med startet på februar måned. Men jeg tar sjansen likevel. Kortet var til ei som fylte 20, og jeg syntes det måtte litt bling og glamour til. Siden det måtte sendes i posten ble det ikke mye pynt som bygget i høyden.
Stempelmotivet er fra Stamping Bella - og for første gang på lenge så tok jeg fram ProMarker-tusjene mine. Stempelet - Det er din dag i dag - kommer fra KaBoks. De andre stemplene jeg har brukt kommer fra Norsk Stempelblad. Innsida ble ganske enkel og ren i utførelsen.Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...