lørdag 25. april 2015

Bryllupskort ♥

Papirdesign har så mange flotte mønsterark, og da jeg kom over dette - så måtte det bare bli et bryllupskort. Nye Spellbinder-dies hadde jeg også fått kjøpt, og de måtte jo bare testes. Bryllupskort trenger ikke alltid være i pastellfarger, synes dette ble litt mer "røft" - om man kan si det. Tekststempelet er fra Kort & Godt, og panelet med teksten er montert på limputer. Det er fortsatt god plass igjen på forsiden til å ha med navn på brudeparet og en dato. Da blir det straks mer personlig også.
Deltar i Kort O Manias utfordring #128 Bruk punch eller dies.


torsdag 23. april 2015

Konfirmasjonskort med tag

Jeg har sett så mange flotte kort laget av papirposer, så det fikk jeg også lyst til å lage. Fant en liten pose som var gjenglemt blant alle scrappesakene. Og hadde noen tager i str #8 som passet til. Det ble et riktig jentete kort i farger og med en del blomster. Stempler fra KaBoks, Kort & Godt og Norsk Stempelblad.Ser jeg har glemt å feste bånd til selve tagen. Så må ta et lite dykk i bånd-esken for å se om jeg finner noen som passer. Det er også litt plass igjen på fremsiden til å få med navn på konfirmanten hvis man ønsker det.
søndag 12. april 2015

Konfirmasjonskort

Fant et motiv på Pinterest som jeg synes kunne passe på et konfirmasjonskort. Og det inspirerte meg til å lage et litt "røffere" kort, ikke helt sukkersøtt. Stempler fra Kort & Godt. Mønsterpapir fra Panduro. Her ville jeg la papiret få være dekoren, så ingen blomster eller bling her.fredag 10. april 2015

Dåpskort

En koselig kollega ønsket å bestille et dåpskort til sin niese. Og jeg takket ja til oppgaven. ♥ Ønsket var et kort i lyse farger med rosa detaljer. Fikk også med navnet på dåpsbarnet og dato for dåpen.
Nydelige mønsterpapirer fra Bildmålarna. Tekststempel fra Kort & Godt. Motiv fra nettet. Kortet er forholdsvis enkelt pyntet da jeg ville at mønsterarket skulle komme frem.En søt bamse-charm fikk plass sammen med blomstene. Sydde sømmer rundt motiv og panelene. Det synes jeg gjør seg veldig godt. Også et poeng med tanke på at kortets giver er flink til å sy klær.


God plass inni kortet til egen tekst.


Dette var et kort jeg  virkelig koste meg med å lage, og brukte god tid på. ♥

mandag 6. april 2015

Sommerkort

Her kommer et kort laget til en av påskeutfordringene inne på Scrapping.no. Vi skulle la oss inspirere av dette bildet. Jeg fikk sommerfølelse med en gang. Så da var det bare å lete frem materialer som passet i fargene. "Barte-punchen" hadde jeg nesten glemt av at jeg hadde, men blir nok å bruke den litt fremover.
Og sånn ble resultatet. 
Da var påsken over for denne gang. Nå kommer våren for fullt, og vips så er det ikke lenge til jeg får bruk for dette kortet.

Ønsker alle en HERLIG vår!


onsdag 1. april 2015

Bursdagskort

Sniker inn et kort fra desember i fjor, som ble laget innimellom alle julekortene. Motiv fra Art Impression. Litt utradisjonelle farger til meg å være, iallefall grønt. Tok utgangspunkt i mønsterarkene og fargene der. Men greit å lage noen utfordringer for seg selv også. Begynner å ha en del sånne blokker i  6" x 6"-format. Noen av arkene forsvinner raskere enn andre, og noen blir hyllevarmere ei stund.
Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...