søndag 29. mars 2015

Påskeutfordring

Scrapping.no kjører en runde med utfordringer i påska - og en av oppgavene var å ta utgangspunkt i et bilde av Poirot. Eller kanskje helst barten hans. *hihi* Og sånn ble da mitt bidrag. Påske og krim hører jo sammen når det er påske.Keep Calm... er funnet på Pinterest. Gratulerer er stanset ut i mosegummi. Det er nytt for meg - men moro å prøve. "Barte"-punchen fikk komme frem fra glemselen igjen og den blir nok brukt mer fremover.

Jeg fikk også laget et konfirmasjonskort i dag. Men det får ligge på vent, siden det er ei stund til konfirmasjonen skal være. Men det er veldig greit å være litt på forskudd noen ganger også.

torsdag 5. mars 2015

Velkommen til verden

Noe av det koseligste som er, er å lage babykort. Og denne gangen var det en liten gutt som skulle ønskes velkommen til verden. ♥ Kortet er laget etter en skisse. Men jeg var litt sein med å få sendt kort og gave til mottaker, så dermed gikk utfordringen fløyten. Men det er uansett ikke det viktigste, fikk jo prøvd meg på skissen og det er moro det også. Og ikke minst gleden av å lage kortet med noen spesiell i tankene.
Takk for besøk og alle koselige kommentarer,
det setter jeg stor pris på. ♥Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...