fredag 31. januar 2014

Kalender for 2014

Fant ut at jeg hadde liggende enda en kalender som jeg ikke har vist dere, hadde rent glemt av den. Selv om vi i dag er på den siste dagen i januar, så er det ikke for seint å lage flere. Hei - vi har jo 11 måneder igjen av dette året! Bilde fra utklippsark, restepapir, Bazill, papirdoilie, tekststempel fra Papirloftet (Nettbutikk som er nedlagt, men som jeg savner. De hadde så mange fine stempler). Diverse blomster, klistremerke-tall og silkebånd til oppheng. Kjapt og enkelt, og så trenger man ikke dekorere noe på baksida.Tusen takk for alle besøk og kommentarer, og velkommen til nye følgere. 

Ønsker alle en super helg!søndag 26. januar 2014

Morsdagskort

Jeg har handlet litt nytt scrappeutstyr i det siste - nå er det en Project Life-bølge over scrappeverdenen. Jeg har ikke tenkt å bli med på den, men har kjøpt meg noen sett PL/journaling kort. Disse kan også brukes på LOer, i Smash-bøker og selvfølgelig på kort. Morsdagen nærmer seg, og jeg fikk lyst til å lage et kort i en litt annen stil enn hva jeg vanligvis gjør. Og sånn ble resultatet.Og jeg har maaange journaling kort igjen til flere prosjekter. Gleder meg til å prøve ut litt av hvert.

Ha en fin søndag!
Blås-bort hilsen fra meg. torsdag 23. januar 2014

Valentines kort

Langt inne i det nye året allerede, og scrappelysten har vært litt fraværende. Noen prosjekter er jeg i gang med, blant annet en kombinert SMASH/Art Journalbok. Men den er mest for meg selv. Så kom Mai-Britt med bloggen Craft Gone Crazy med en utfordring om å lage et Valentines kort eller et kort til en romantisk anledning. Det var kjekt med et spark bak til å komme igang med scrappingen igjen. Valentines dag er egentlig ikke noe som feires eller markeres så sterkt her i huset, men det har hendt at jentene mine har fått kort eller små gaver. Men kanskje jeg skal overraske mannen med et Valentines kort i år ♥, sammen med no' godt å spise eller en annen oppmerksomhet? Jeg har ennå god tid til å tenke ut noe.
De fleste menn er ikke så veldig glad i rosa og masse dilldall-pynt, så jeg har valgt en enkel stil. Kan det gå under kategorien Clean & Simple? Jeg har brukt mønsterpapir fra My Minds Eye, Spellbinder dies, embossingfolder fra Cuttlebug, alfabet-stickers fra Panduro og en liten bling-stein som prikken over i'en. Og resultatet ble omtrent sånn som jeg så for meg. 

Jeg deltar på Mai-Britt's utfordring på bloggen Craft Gone Crazy med kortet mitt. Bli med du også da vel! Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...