onsdag 25. desember 2013

GOD JUL

Vil ønske alle besøkende på bloggen  min en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR. Håper dere får noen fine og fredelige dager, etter hektiske forberedelser og koselige førjulsaktiviteter. Husk å vise de du er glade i  - at du setter pris på dem. ♥søndag 22. desember 2013

Julekort

Blir noen samleposter med julekort som jeg har sendt avgårde. For når kalenderen bikker over til januar, da er jeg nok litt "ferdig" med jul for ei stund tenker jeg. Men ennå er det jul som gjelder.


Her er det typiske førjulsaktiviteter på gang. Vaskebøtta flyttes hit og dit, juletreet står til akklimatisering og blir nok pyntet i dag. Litt dagslys avslører noen vinduer som nok ikke var helt nyvaska. Må huske på å legge pinnekjøttet i vann i morra slik at det blir spisendes på julaften. Så kommer det nok til å snike seg frem noen nisser i krokene etterhvert. Får ta det vi rekker og husker på. Jul blir det uansett. 


lørdag 21. desember 2013

Flere sjokoladeesker

Her kommer to nye sjokoladeesker. Denne gangen også med innhold, bare for å vise at jeg ikke gir bort tomme sjokoladeesker liksom. *hihi* Men sjokoladen er farlig god den, så det blir nok spist litt her i jula også.


Når mønsterpapiret er så fint som dette, da trengs det ikke mye ekstra pynt. 


Alle stemplene jeg har brukt er fra Kort & Godt. Så mange forskjellige stempler å velge mellom. Ha en fin førjulskveld, med eller uten julestress. ♥


torsdag 19. desember 2013

Nok en kalender

Her kommer en til av kalenderne jeg laget. Tar sjansen på at mottakeren ikke er innom bloggen og får med seg denne lille oppmerksomheten. Denne er til en god venninne som jeg dessverre ser så altfor sjelden. Men rart med det, kontakten når vi endelig treffes, eller snakkes på telefon - den er like god og tett som den alltid har vært. Vi tenker på hverandre og bryr oss om den andre ♥, selv om vi ikke har muligheten til å treffes så ofte.Når julestresset har senket seg litt, skal du ikke se bort i fra at jeg finner tid i romjula til litt scrappekos og lage noen flere kalendere. Har mange fine motiv jeg kan bruke.


søndag 15. desember 2013

Tre julekort i samme fargetoner

Travle førjulsdager, men en kjapp tur innom for å vise tre av årets julekort. Korte dager, med dårlig lys gjør at bildekvaliteten er så som så. Men det var det beste jeg klarte, før disse  kortene forsvant  ut av huset.
Her skal dagen brukes til å skrive julekort. Og pakke inn noen gaver som er klare for det. Så er det vel diverse rom i huset som "skriker" etter litt omsorg og stell. :-) Tusen takk for masse besøk og kommentarer, jeg leser alle, og prøver dra på gjenbesøk. Men litt dårlig med tid til kommentarer tilbake for tida. 

Ha en fin 3. søndag i advent. 

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...